newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: OgilvyOne comunica pentru Adrem Invest


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 7 septembrie 2010, 17:04 webReleases | PR

Bucuresti, 7 Septembrie: Incepand cu aceasta vara, OgilvyOne, parte a Ogilvy Group Romania, a fost desemnata agentia de comunicare a companiei Adrem Invest, o companie romaneasca orientata cate inovatie, specializata in automatizari industriale si in proiecte de eficientizare energetica.

Cu o experienta de 18 ani pe piata din Romania, compania Adrem Invest activeaza in domeniul aplicatiilor industriale si este specializata in ingineria de proces. Adrem Invest este un jucator important in industria romaneasca si un nume cunoscut pe plan mondial, datorita solutiilor tehnologice inovatoare oferite clientilor de pe trei continente.

"Parteneriatul cu o companie romaneasca care activeaza intr-un domeniu atat de special reprezinta o noua experienta pentru noi. In acest moment, Adrem Invest comunica pentru prima data in ultimii 18 ani iar noi ii vom sustine cu toate resursele.
In domeniul in care activeaza Adrem Invest obiectivele de business sunt o provocare, de aceea demersurile de marketing si comunicare trebuie adaptate industriei, fara insa a-si pierde din creativitate. Cu siguranta vom reusi acest lucru si avem convingerea ca am incheiat un parteneriat de succes cu Adrem Invest" - a declarat Loredana Caradimu, Business Unit Director OgilvyOne.

Ogilvy Romania va dezvolta strategia de comunicare a companiei, va elabora si implementa campaniile de comunicare ale Adrem Invest si va furniza servicii de consultanta in relatii publice, servicii de comunicare interna, corporate si B2B pentru acestia.

OgilvyOne Worldwide este cea mai larga si experimentata retea de comunicare one-to-one la nivel global, din punct de vedere al cifrei de afaceri si portofoliului de premii castigate. Reteaua numara 110 birouri in 56 de tari si ofera clientilor sai servicii complete de marketing direct si interactiv, precum si servicii de consultanta de CRM (customer relationship management). in Romania, portofoliul de clienti include companii nationale si multinationale de renume. OgilvyOne WorldWide este parte a grupului Ogilvy, detinut de WPP, cel mai mare grup international de comunicare.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  327 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings