newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Un Corporate Trainer si un E-mail Marketing Leader vor dezvalui capcanele din Direct Marketing


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Joi, 12 august 2010, 16:36 webReleases | PR

Experta in comunicare directa, telemarketing, tehnici de motivare si dezvoltare personala, Tania Bianchi este recunoscuta in tara de origine, Italia, ca un excelent trainer ale carei prezentari dinamice si creative stimuleaza de fiecare data interactiunea cu publicul. Avand o experienta de peste 25 de ani in comunicare, Tania si-a inceput cariera in domeniul vanzarilor, iar in prezent ofera consultanta de specialitate in multiple domenii (comert, turism, relatii publice etc.) pentru companii precum Fiat, Lancia, Divani & Divani si altele. Tania Bianchi detine Certificatul Profesional in Management, oferit de prestigioasa institutie de invatamant Open University Business School din Marea Britanie. Autoare a „Manualului de Telemarketing”, Tania este totodata membra a celei mai mari asociatii internationale a practicienilor de Marketing - The Chartered Institute of Marketing. In cadrul celei de-a doua editii a Conferintei „Marketing in Direct”, Tania Bianchi va vorbi despre capcanele pe care operatorii le pot intalni in efectuarea apelurilor de telemarketing. „Voi denunta locurile comune si lucrurile pe care uitam sa le apreciem si care reprezinta, de fapt, obstacolele ascunse pe care le inventam singuri si care fac diferenta intre a avea rezultate mediocre sau slabe si a atinge succesul deplin al profesionistilor!”, declara Tania Bianchi.

Specialist in dezvoltarea campaniilor B2B si B2C de e-mail marketing, atat in privinta strategiei, cat si a continutului, design-ului sau analizei lor, Dela Quist are o experienta de aproape 15 ani in online, publicitate si marketing, ultimii 10 ani dedicandu-i strategiilor de e-mail marketing. In prezent este CEO la agentia de marketing digital Alchemy Worx, din Marea Britanie, o agentie de marketing digital, focusata 100% pe e-mail marketing, detinand un portofoliu diversificat de clienti printre care se numara companii globale, cum ar fi Vodafone, Hotelurile Hilton, Lilly, AOL, IHG, Grupul Avid si Virgin Holidays. Dela este un membru activ al Asociatiei de Marketing Direct din Marea Britanie si este deseori invitat in calitate de speaker sa prezinte teme legate de creatie, probleme juridice, comerciale si tehnice, care afecteaza actiunile de e-mail marketing. La Conferinta Internationala „Marketing in Direct” Dela Quist va vorbi despre modalitatile prin care poti valorifica potentialul brandului in campaniile de e-mail marketing si despre cum poti masura profitul in urma e-mailingului.

Alaturi de Tania Bianchi si Dela Quist, alti trei specialisti straini vor prezenta practicile si tendintele industriei de comunicare directa la cea de-a doua editie a Conferintei „Marketing in direct”: John Griffiths (”bis” la „Marketing in Direct”, la cererea publicului), Patrick Collister si Colin Egan.

Recunoscut Communication Strategist & Planner cu o extinsa experienta de lucru in agentiile de publicitate multinationale din Londra, Griffiths a uimit specialistii din lumea intreaga cu inovatiile si strategiile sale eficiente. Unul dintre cei mai cunoscuti directori de creatie din Europa si fondatorul companiei de training Creative Matters, Patrick Collister vine la „Marketing in Direct” pentru a prezenta noile reguli in comunicare directa si pentru a impartasi participantilor din experienta sa de peste 30 de ani in comunicare. Profesor si consultant in strategie, Colin Egan va prezenta aspectele esentiale in cercetarea de Marketing Direct.

Dintre expertii romani cu care participantii vor interactiona ii mentionam pe Alexandru Mira, Andrei Georgescu, Cosmin Lacatusu, Cristian Nicoara, Gabriel Muresanu, Oana Radu, Dochita Zenoveiov, Doru Panaitescu, Florina Pinzaru, Maia Novolan, Marius Pop si Silvia Iordache.

Moderatorul Conferintei este Dorin Boerescu, CEO la 2Parale - prima platforma de marketing afiliat din Romania si cunoscut in lumea publicitatii de mai bine de 14 ani.

Evenimentul este sustinut de Agrafa, Carturesti, Digital Cable Systems, Media Image, Meteor Press, RPG Security, Sin Media Sound, Snack Attack, Valoris Center.

Persoana de contact:
Silvia Popescu
Project Manager MORE THAN PUB
E-mail: silvia.popescu[at]morethanpub.ro
Tel: 0749.155.504

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  508 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by