newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Grupul Lowe va comunica pentru Ana Hotels ​


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Vineri, 9 iulie 2010, 10:41 webReleases | PR

Lowe & Partners, Lowe PR si Brand Connection vor gestiona strategia de comunicare a celui mai mare grup hotelier din Romania. Cele trei agentii vor orchestra comunicarea tuturor hotelurilor din grupul Ana Hotels: Sport, Poiana si Bradul din Poiana Brasov, Europa si Astoria din Eforie Nord si Crowne Plaza.

In plus, Lowe, Lowe PR si Brand Connection vor asigura platformele de comunicare si pentru Ana Aslan Health Spa si Ana Yacht Club din Eforie.

Agentiile participante la licitatie au trebuit sa raspunda provocarii de a gasi o platforma comuna, adaptabila nevoilor distincte de comunicare ale tuturor hotelurilor din grup:

"Ana Hotels inseamna diversitate in produse, publicuri si implicit in nevoi de comunicare dar unitate in standarde si spirit. Nu e usor sa comunici mesaje diferite sub o aceeasi umbrela fara a atinge individualitatea nici unuia dintre branduri. Am fost impresionati de gandirea strategica si de complexitatea solutiilor oferite de cei de la Lowe, de felul in care au imbinat solutiile de comunicare cu cele de marketing", spune Dan Volentir ￯ Business Development Director Ana Hotels.  

"Reincarca-te", ruta creativa castigatoare, va fi implementata in comunicarea corporate a grupului, dar si in comunicarea de brand a fiecarei unitati hoteliere.    

Astfel, Hotelul Crowne Plaza va fi relansat in toamna acestui an sub sloganul "Reincarca-ti succesul!", Hotelul Sport se redeschide publicului amator de actiune in luna decembrie sub sloganul "Reincarca-ti pofta de miscare!", in timp ce Hotelul Europa este obiectivul strategic al sezonului estival, alaturi de Ana Aslan Health Spa si Ana Yacht Club.

Despre grup:

Lowe & Partners, Lowe PR, Brand Connection, Initiative, HyperActive, Medic One si Scholz & Friends formeaza unul dintre cele mai puternice grupuri de comunicare din Romania.

Grupul a fost infiintat in anul 1993. In cei 17 ani de existenta, grupul si-a extins aria de expertiza dezvoltand companii specializate de creatie, media, relatii publice, comunicare medicala si nu in ultimul rand, digital advertising.

Incepand din anul 1995 Interpublic Group of Co￯s detine actiuni in companiile grupului.  

Printre clientii agentiilor din grup amintim: Austrian Airlines, Bayer, BMW, Burger King, Crucea Rosie Romana, Electrolux, Eli Lilly, Ferrero, Johnson & Johnson, MOL Romania, Orange, Royal Bank of Scotland sau Unilever.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati: Manuela Zidaru, Senior Corporate Executive, Lowe Public Relations, Tel. 0740 084 896, Email: manuela.zidaru@loweworldwide.com.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  353 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings