newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Publicis si Publicis Events castiga contul de evenimente HP


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 8 iulie 2010, 16:21 webReleases | PR

Hewlett-Packard a incredintat contul de evenimente agentiilor Publicis si Publicis Events in urma unui pitch desfasurat la sfarsitul lunii mai.

Castigarea acestui cont consolideaza intreaga comunicare BTL a HP la Publicis Romania. Pentru noi este o mare bucurie si, in acelasi timp, o noua provocare in care vom avea ocazia sa ne confirmam nu doar expertiza creativa si strategica, ci si cea logistica”, spune Loredana Popasav, New Business Director la Publicis Romania.

Brief-ul de pitch a constat atat in abordarea creativa si logistica a unui eveniment, cat si intr-o prezentare elaborata a portofoliului celor doua agentii din grupul Publicis Romania. Prezentarea a fost sustinuta in fara board-ului HP Romania si a coordonatorului HP in Europa Centrala si de Est.

Anterior pitch-ului, Publicis Romania detinea contul local al diviziei PSG (Personal Systems Group) in ceea ce priveste creatia BTL.

Din partea Publicis, echipa castigatoare a pitch-ului este formata din: Razvan Capanescu – Creative Director, Razvan Soare – Copywriter, Bogdan Nestor – Art Director, Loredana Popasav – New Business, iar din partea Publicis Events: Bogdan Voina si Marius Urzica – Account Manageri.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  438 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by