newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Nabucco desemneaza Grayling pentru comunicarea la nivel international


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 22 iunie 2010, 11:19 webReleases | PR

Bucuresti, 22 iunie 2010 - Grayling, compania globala de consultanta in public relations, public affairs, relatii cu investitorii si organizare de evenimente a fost desemnata de Nabucco Gas Pipeline International GmbH sa asigure serviciile de public relations si public affairs pe teritoriul Europei.

Grayling va asista compania Nabucco pe parcursul etapei de dezvoltare a conductei si va fi responsabila de relatiile cu mass-media internationala si locala, public affairs si community relations. Contul de sase cifre a fost castigat de Grayling in urma unui pitch desfasurat in trei etape si va include activitatea din Londra, Bruxelles si tarile de tranzit ale Nabucco (Austria, Ungaria, Romania, Bulgaria, Turcia) si Azerbaidjan.

Nabucco este principalul gazoduct european din coridorul sudic. Conducta va avea o lungime de 3.300 km si va conecta regiunile cu cele mai bogate resurse de gaze din lume - regiunea Caspica, Orientul Mijlociu si Egipt - la piata de consum a Europei si a Turciei. Acesta va contribui semnificativ la asigurarea aprovizionarii cu gaze naturale in Turcia, Europa de Sud-Est, Centrala si de Vest si va porni din Turcia prin Bulgaria, Romania si Ungaria pana la terminalul Baumgarten din Viena, Austria. Constructia este prevazuta sa inceapa in 2011, urmand sa fie data in folosinta in 2014. www.nabucco-pipeline.com 

Christian Dolezal, Head of Communication & Public Affairs, Nabucco Gas Pipeline GmbH a precizat: "Am desemnat Grayling dupa un pitch care a durat sase luni, timp in care am purtat discutii cu importante agentii internationale. Am considerat ca oferta Grayling este superioara prin faptul ca ne pune la dispozitie un sistem de lucru coordonat la nivel central si extrem de eficient pentru toate nevoile noastre de comunicare. Echipa Grayling ne-a convins prin competentele solide in domeniu si in regiune si asteptam cu nerabdare sa lucram cu ei."

Ana Dodea, Deputy Country Manager Grayling Romania a declarat: "Suntem incantati ca am castigat contul Nabucco in fata unor competitori puternici din industria de profil. Asta confirma experienta noastra si evidentiaza combinatia eficienta dintre specializarea pe pietele din Europa Centrala si de Est si forta prezentei noastre la Bruxelles si Londra. Campania va fi coordonata din Londra, in colaborare cu birourile noastre din ECE, beneficiind de sprijinul lui Russell Patten (Directorul Diviziei de Energie, Mediu si Industrii) si al echipei sale din Bruxelles."

Despre Grayling

Grayling este a doua companie ca marime, in topul celor mai mari firme independente de consultanta in relatii publice, afaceri publice, relatii cu investitorii si organizare de evenimente. Grayling are birouri in 70 de locatii din 40 tari, in Europa, SUA, Orientul Mijlociu si regiunea Asia Pacific. Compania are venituri de peste 100 milioane euro (148 milioane USD) www.grayling.com 

Grayling face parte din Huntsworth plc www.huntsworth.com  

Despre Grayling Romania
In 2010, agentia de comunicare Mmd Romania si-a schimbat numele in Grayling Romania, continuand sa ofere clientilor locali si internationali servicii de comunicare strategica, atat pe piata locala, cat si pe pietele internationale.

In 1998, Mmd am fost prima companie internationala de consultanta care a patruns pe piata din Romania, iar in prezent pune la dispozitia clientilor experienta celor mai bune practici internationale, adaptate la specificul pietei locale.

Echipa Grayling din Romania, formata din 20 de consultanti, realizeaza strategii de comunicare business-to-consumer si business-to-business pentru companii precum: Visa Europe, Erste-BCR, GE, GE Energy, Discovery Networks, Mars, Groupama, Bursa din Viena, BASF, GED, Cisco sau MOL Romania.

 Citeste mai multe despre     | 
  375 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by