newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Pastel Group este noua agentie de PR a Epson


PDF Print
A | a
E-mail
de Pastel Group | Marţi, 1 iunie 2010, 15:50 webReleases | PR

Epson, liderul mondial in produse IT de imagine, a ales agentia de comunicare Pastel Group pentru a se ocupa de activitatile sale de promovare si de relatii publice. De la inceputul lunii iunie, Pastel Group va adapta si va implementa la nivel local strategia de comunicare Epson, va gestiona integral relatia cu presa si se va ocupa de evenimentele de PR ale companiei.

"Speram ca Pastel Group sa aduca o viziune noua in abordarea fata de brandul Epson prin orientarea catre variante de comunicare adaptate momentului, cat mai eficiente pentru un plus de vizibilitate. Cu ajutorul colegilor de la Pastel Group vom incerca sa fim tot mai aproape de jurnalisti pentru a le oferi constant informatii noi si interesante, aducandu-le in atentie produse inovatoare despre care publicul din Romania doreste sa afle detalii", declara Ciprian Baranga, National Sales & Marketing Manager Epson Romania & Bulgaria.

Colaborarea dintre Epson Romania si Pastel Group a demarat la inceputul anului trecut, cand Pastel Graphics, divizia de grafica a grupului de comunicare, a realizat pentru compania IT mai multe proiecte de design. Cooperarea pe partea de grafica continua si in prezent, in paralel cu activitatile de PR. Echipa care lucreaza pentru Epson este formata din Diana Bucuroiu, PR Manager, Ela Iliesi, Online Specialist, Miruna Atomei, Project Manager, si Ina Hofnar, Copywriter.

"Faptul ca, dupa un an de proiecte grafice, am extins colaborarea si catre zona de comunicare, ne motiveaza sa fim mai buni si sa demonstram ca Epson nu a gresit, avand incredere in noi", sustine Ioana Mucenic, Managing Partner Pastel Group.

Despre Pastel Group

Pastel Group este un grup de agentii ce ofera servicii complete de comunicare. Printre clientii agentiei se numara Gabriela Szabo, Petrom S.A. - Grup OMV, L'Oreal Romania, Unilever Food Solutions, Heidi Chocolat, La Fantana, HR-Club, Epson Romania, Remedio, Chello Central Europe, Federatia Romana de Atletism, Fundatia Casa Campionilor, Directia pentru Afaceri Europene, Fundatia Olimpica Romana. La acestia se adauga campania sociala "Sport pentru Viata", cel mai longeviv proiect al agentiei.

Despre Epson

Epson (www.epson.ro) este lider global in produse de imagine, incluzand imprimante, proiectoare 3LCD si LCD-uri de dimensiuni mici si mijlocii. Cu o cultura inovatoare si creativa, Epson se dedica depasirii viziunii si asteptarilor clientilor din intreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, functionalitatea, caracterul compact si eficienta energetica superioare.

Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul central in Japonia, grupul Epson este o retea formata din 70.000 angajati in 106 companii in toata lumea si este mandra de contributia continua la mediul economic global si al comunitatilor in care este localizata.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  683 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings