newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Trenkwalder Sobis a ales V+O Communication


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 2 februarie 2010, 20:25 webReleases | PR

Bucuresti, 1 februarie 2010 - Trenkwalder Sobis (www.trenkwalder.ro), una dintre cele mai mari companii de resurse umane cu 11 filiale la nivel national, a ales sa colaboreze cu agentia de relatii publice V+O Communication in ceea ce priveste serviciile de consultanta in comunicare.

"Rolul nostru este de a le gasi de lucru oamenilor. Avem o misiune extraordinara, mai ales in acest an, cand spectrul somajului ameninta mare parte din populatia activa. Cu ajutorul clientilor nostri vom incerca sa identificam si sa ocupam cat mai multe locuri de munca in economie. V+O Communication ne va ajuta sa facem cunoscut acest efort publicului interesat”, a declarat Bogdan Florea, directorul general al Trenkwalder Sobis.

Trenkwalder Sobis este una dintre cele mai mari companii de recrutare si leasing de personal, cu 11 filiale la nivel national si venituri de 8,5 milioane euro, in 2009. Trenkwalder este prezenta in Romania din 2006 prin achizitia companiei locale Sobis Consult. Printre clientii sai se numara companii din domeniul productiei auto, a componentelor electronice si cel bancar, dar si din alte verticale economice.

Compania Trenkwalder Sobis este condusa de Bogdan Florea, care detine 15% din actiuni, actionarul majoritar fiind Trenkwalder International AG din Austria – una dintre cele mai mari firme de resurse umane din Europa, cu venituri de 1 miliard de euro  in 2008 si prezenta in 22 de tari.

-

V+O Communication Romania este o agentie de consultanta in comunicare si PR, infiintata in 2006. Din portofoliul V+O Communication Romania fac parte companii precum Coca-Cola, COSMOTE Romania, Germanos Romania, Depozitul de Papetarie, Milupa, SAP Romania si altele.

Din octombrie 2007, V+O Communication este parte din grupul international IMSG.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  404 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by