newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Trei noi membri in echipa Pastel Group


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactie | Luni, 25 ianuarie 2010, 13:04 webReleases | PR

Bucuresti, 20 ianuarie 2010. Grupul de comunicare Pastel Group a primit cu bucurie trei noi membrii in echipa: Radu Vasile, Diana Bucuroiu si Cristina Mihalache. Radu Vasile s-a alaturat diviziei Pastel Graphics in calitate de Art Director, Diana Bucuroiu este noul PR Manager al grupului, iar Cristina Mihalache, Senior Project Manager.

Absolvent al Facultatii de litere franceze Metz, Radu Vasile a lucrat 7 ani in Luxemburg, ca jurnalist, la hebdomaderul „Le Jeudi” si la cotidianul „Luxemburger Wort”, apoi ca DTP-ist si grafician 2D si 3D pentru Banque et Caisse d’Epargne de l’Etat de Luxembourg si pentru alte proiecte freelance. Dupa experienta luxemburgheza, Radu vine cu o noua viziune, autentica si moderna, asupra graficii si creatiei vizuale.  

Doi buni comunicatori, Diana Bucuroiu si Cristina Mihalache au absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii. Diana Bucuroiu a lucrat in calitate de consultant PR in cadrul agentiei Headline, unde a gestionat conturile unor clienti din IT (Symantec, Microsoft Hardware, Gigabyte, Pro Sys) si s-a ocupat de imaginea agentiei. Dupa experienta PR-ului pentru domeniul IT, Diana este nerabdatoare sa descopere si provocarile clientilor din alte domenii.

Atuul Cristinei Mihalache este experienta in gestionarea evenimentelor de mare amploare, duse la bun sfarsit, cu succes, prin tact si seriozitate. Cu o experienta de peste 7 ani in project management, Cristina a lucrat la Skepsis Advertising, cu clienti precum Coca Cola, Orange, ING, Metro Cash & Carry, Real Hypermarket. Dupa Skepsis, a urmat hotelul InterContinental Bucuresti, unde a ocupat functia de Marketing & PR Coordinator, ocupandu-se in mod direct de implementarea noilor standarde ale lantului hotelier IHG, apoi s-a alaturat echipei Extreme Events, ocupand pozitia de Event Manager, unde a realizat evenimentul “Algida Beach” pentru Unilever.

"Inceputul de an a fost neasteptat de bun pentru Pastel Group. Oamenii sunt resursa pe care punem cel mai mare pret si se pare ca am avut noroc atunci cand am gasit, foarte repede, persoanele pe care ni le doream", sustine Ioana Mucenic, managing partner Pastel Group.

Despre Pastel Group

Pastel Group este un grup de agentii ce ofera servicii complete de comunicare. Printre clientii agentiei se numara Gabriela Szabo, Petrom S.A. - Grup OMV, L´Oréal Romania, Unilever Food Solutions, Heidi Chocolat, La Fantana, HR-Club, Epson Romania, Remedio, Chello Central Europe, Federatia Romana de Atletism, Fundatia Casa Campionilor, Directia pentru Afaceri Europene, Fundatia Olimpica Romana. La acestia se adauga campania sociala “Sport pentru Viata”, cel mai longeviv si mai drag proiect al agentiei.  

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati:
Ioana Mucenic
visionary Managing Partner
0754.03.30.87
ioana.mucenic@pastelgroup.ro
www.pastelgroup.ro
www.pastelblog.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  449 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by