newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: SPIN gestioneaza comunicarea pentru Velux Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 20 ianuarie 2010, 15:51 webReleases | PR

Bucuresti, 20 ianuarie 2010 - Compania VELUX Romania a ales Spin Communications pentru a trasmite publicului ultimele noutati in materie de amenajari ale mansardei.

Sfarsitul anului a adus agentiei SPIN Communications drept cadou contul VELUX Romania, un cadou pentru care echipa SPIN a muncit, realizand strategia de PR pentru 2010. VELUX este lider de piata in domeniul materialelor de constructii, pe segmentul ferestre de mansarda si propune clientilor sai imbunatatirea spatiilor de locuit prin aportul de lumina naturala si aer proaspat.  Numele VELUX provine din cuvintele in latina: VEntilatio - ventilatie, aer curat si LUX - lumina naturala.

"Dorim sa comunicam cu ajutorul celor de la SPIN valorile si misiunea companiei ce pun accent pe inovatie, calitatea exemplara a produselor si serviciilor oferite si profesionalism. Astfel, clientii nostri vor fi la curent cu cele mai noi tendinte in materie de amenajare a mansardelor si cu proiectele dezvoltate de companie pentru protejarea mediului inconjurator. VELUX se implica activ in domeniul sustenabilitatii avand initiative proprii in acest domeniu, incurajand constructia de cladiri eficiente din punct de vedere al consumului de energie", a declarat Catalina Ratiu, Strategic Manager, VELUX Romania.

"Castigarea contului VELUX a adus bucurie in echipa SPIN pentru ca avem sansa sa lucram pentru o companie model care isi trateaza clientii, furnizorii si angajatii mai bine decat oricare alta organizatie. In calitate de furnizor, am simtit din plin efectul companiei model, relatia dintre noi avand la baza dialogul si respectul reciproc. Ne vom stradui sa fim o companie pe masura celor de la VELUX si sa-i spijinim intr-un an plin de provocari, cum este 2010", a declarat Ruxandra Rauca, Country Manager, Spin Communications.

Despre VELUX Romania:
Prin produsele inventate si dezvoltate de mai bine de 65 de ani, compania VELUX contribuie la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei. VELUX produce o gama larga de ferestre de mansarda, potrivite atat acoperisurilor inclinate cat si celor tip terasa, jaluzele, rulouri interioare si parasolare, produse de instalare, dispozitive de comanda si control. Grupul VELUX detine fabrici in 11 tari si companii de vanzari in 40 de tari si reprezinta, la nivel mondial, unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de constructii, ale carui produse sunt vandute peste tot in lume. Grupul VELUX are aproximativ 10.000 de angajati si este proprietatea VKR Holding A/S, companie cu raspundere limitata detinuta de catre familia fondatoare si fundatii. Grupul VELUX este prezent in Romania din 1997, prin intermediul companiei proprii, VELUX Romania S.R.L. Pentru detalii vizitati www.velux.ro si www.velux.com.

Despre Spin Communications:
Spin Communications Romania este o agentie de PR full-service, parte a retelei internationale cu acelasi nume, fondata la Atena, in 2003. Serviciile oferite pe piata romaneasca includ consultanta in comunicare corporate si consumer PR. 

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  362 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings