newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Ogilvy Public Relations asista firma de avocatura PeliFilip


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 7 ianuarie 2010, 15:29 webReleases | PR

In urma unei licitatii desfasurate la sfarsitul anului trecut, Ogilvy Public Relations a fost aleasa agentia de relatii publice si comunicare a companiei PeliFilip, avand experienta in domeniul avocaturii de business din Romania.

Specializati in proiecte complexe care solicita o abordare inovativa, avocatii PeliFilip au o bogata expertiza in fuziuni si achizitii, corporate, concurenta comerciala, energie, infrastructura si concesiuni, real estate, piete de capital si finante-banci. Infiintata in urma cu aproape doi ani de partenerii Francisc Peli, Cristina Filip, Carmen Peli, Alexandru Birsan si Ioan Dumitrascu, compania a fost implicata in unele dintre cele mai mari tranzactii de pe piata locala, cea mai recenta fiind asistarea CVC Capital Partners in procesul de achizitie a operatiunilor din Romania ale grupului Anheuser-Busch InBev, alaturi de Freshfields.

“In perioada de dupa lansare ne-am concentrat pe formarea unui business solid si a unei echipe de avocati cu viziune de business, experienta in relatia cu clientii si cu firmele de avocatura internationale, echipa care sa isi asume proiectele impreuna cu clientii nostri”, spune Francisc Peli, partener PeliFilip. “Apoi am cautat un partener care sa inteleaga la fel de bine diferenta dintre forma si fond si care sa ne ofere o solutie de comunicare potrivita companiei pe care am creat-o.”  

„Cunoscand reputatia avocatilor PeliFilip, multi dintre ei numarul 1 in ariile lor de specialitate, ne-am dorit sa le devenim partener de comunicare. Faptul ca avem experienta in domeniul avocaturii de business, dar si in industrii in care compania are de asemenea o expertiza solida - energie, finante-banci, real estate, fmcg - ne asigura o intelegere profunda a modelului de business pe care l-au construit”, afirma Alina Stanciu, Managing Director Ogilvy PR.

Agentia va oferi servicii de strategie, consultanta, comunicare business to business, mangementul relatiei cu stakeholderii companiei, comunicare interna, comunicare cu media si managementul evenimentelor.

Fondata in 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti este biroul din Romania al Ogilvy PR Worldwide, companie internationala cu renume in domeniul relatiilor publice, parte a grupului WPP. In Romania, agentia face parte din grupul Ogilvy si ofera servicii specializate de corporate communication si consumer marketing, avand o echipa de consultanti cu experienta larga in relatii publice. Orientata catre managementul reputatiei clientilor sai, echipa Ogilvy PR asigura servicii complexe de comunicare interna, comunicare B2B, comunicare cu liderii de opinie, CSR, crisis prevention si crisis management.  Portofoliul Ogilvy Public Relations cuprinde marci si companii prestigioase precum British American Tobacco Romania, Petrom, ING Bank, Heineken Romania, LG Electronics, Sonae Sierra, Friesland Foods, Diageo, DuPont, PeliFilip.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  483 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings