newsletter rss
HotNews.ro

CEO-ul agentiei Nomade Communcation se alatura comunitatii Next Gen Leaders Hub


PDF Print
A | a
E-mail
de Nomade Communication | Luni, 4 iunie 2018, 13:25 webReleases | PR

CEO-ul agentiei Nomade Communication & PR - Adriana Cocirta anunta o noua decizie strategica menita sa contribuie la conturarea unui mediu de business stabil si bine reprezentat in Romania. Decizia de a fi parte a acestei comunitati de afaceri a venit datorita contributiei pe care Next Gen Leaders Hub o aduce mediului de afaceri romanesc, bazata pe valorile comune orientate spre invatare, dezvoltare si evolutie, criterii fundamentale care dicteaza activitatea zilnica a celor doua identitati.

Misiunea agentiei de a crea experiente care conteaza, de a inspira si de a inova prin aducerea la viata a ideilor care conduc companiile catre progres, a reprezentat factorul principal in luarea deciziei.            

CEO-ul agentiei Nomade Communication & PR – Adriana Cocirta anunta o noua decizie strategica menita sa contribuie la conturarea unui mediu de business stabil si bine reprezentat in Romania. Decizia de a fi parte a acestei comunitati de afaceri a venit datorita contributiei pe care Next Gen Leaders Hub o aduce mediului de afaceri romanesc, bazata pe valorile comune orientate spre invatare, dezvoltare si evolutie, criterii fundamentale care dicteaza activitatea zilnica a celor doua identitati. Misiunea agentiei de a crea experiente care conteaza, de a inspira si de a inova prin aducerea la viata a ideilor care conduc companiile catre progres, a reprezentat factorul principal in luarea deciziei.

Ma bucur ca facem parte din Next Gen Leaders Hub, o comunitate formata din profesionisti exceptionali si oameni de afaceri dedicati. Dezvoltarea profesionala joaca un rol capital in evolutia fiecaruia dintre noi, sustinuta prin schimbul constant de idei si experiente valoroase. Sunt convinsa ca impreuna vom putea indeplini misiunea ambitioasa a comunitatii si vom da nastere unor proiecte cu impact asupra mediului de afaceri din Romania.afirma Adriana Cocirta.

Valorificarea acestui parteneriat va fi consolidata prin crearea unor contexte de invatare si prin plus valoarea adusa de experienta in domeniul comunicarii si a relatiilor publice in comunitatea de business din Romania. Astfel, aportul agentiei vine in completare misiunii organizatiei de a atrage generatia leaderilor de maine prin crearea unei platforme menite sa ofere suport in impartasirea cunostintelor din diverse domenii si in contestarea ipotezelor prestabilite. Acest proces are rolul de a restructura vechile cutume de business si de a stabili standarde ridicate, prin colaborare si parteneriate bazate pe incredere si transparenta.

Nomade Communication este o agentie de comunicare si PR care ofera fiecarui client o strategie de comunicare integrata si adaptata care vine in sprijinul strategiei generale de business. Scopul principal al agentiei este ca, prin schimbarea perspectivei, sa genereze plus valoare nu doar pentru segmentele de public tinta, ci pentru toate categoriile de stakeholders pe care ii are o companie.
  87 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by