newsletter rss
HotNews.ro

Dental One si 30 jurnalisti readuc zambetul copiilor de la Fundatia Casa Lidia


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Vineri, 15 decembrie 2017, 10:28 webReleases | PR

WhatsApp Image 2017-12-07 at 14.30 | Foto: webPR.ro

Pe 7 decembrie, a avut loc o intalnire informala intre jurnalisti/bloggeri si oficialii clinicii de stomatologie Dental One, la care reprezentantii mass media au contribuit cu daruri pentru micuti, primind in schimb un voucher valoric pentru tratament stomatologic.


Cunoscuta si sub numele Casa de Copii din Domnesti - initiativa sotilor Liviu si Mihaela Guias -€“ Fundatia Casa Lidia este pe lista partenerilor Dental One de cativa ani, cei 3 fondatori ai clinicii fiind profund impresionati de pasiunea si activitatile Fundatiei.


Reprezentantii mass-media au imbratisat invitatia Dental One de a contribui cu daruri pentru cei mici, astfel ca azi au venit la intalnire cu multe cadouri, depasind asteptarile organizatorului. Surpriza muzicala a intalnirii a fost reprezentata de Jezebel, o cantareata cu talent nativ si o poveste fascinanta - la 40 ani a renuntat la la postul din banca si s-a apucat de cantat prin localurile din Bucuresti, jucand si in piese de teatru. In atmosfera de Craciun cu care echipa Dental One a intampinat invitatii, Jezebel a cantat atat colinde, cat si arii de opera si sansonete.


Pana pe 20 decembrie 2017, toti cei care doresc sa aduca un zambet pe fata copiilor de la Domnesti (cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani) pot aduce la sediul clinicii stomatologice alimente, jucarii, hainute, carti primind in schimb un voucher de tratament.


Dental One este un centru de stomatologie infiintat in 2013, oferind servicii complete de stomatologie moderna prin tehnici inovatoare si minim invazive: preventie dentara, estetica dentara, ortodontie, endodontie, chirurgie orala si maxilo-faciala, parodontologie, radiologie.


Mai multe poze de la eveniment pe pagina Facebook.

  108 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by