newsletter rss
HotNews.ro

Nomade Communication - nominalizata la premiile CCIFER 2017


PDF Print
A | a
E-mail
de AdrianaCocirta | Miercuri, 26 iulie 2017, 13:45 webReleases | PR

Agentia de comunicare si relatii publice Nomade Communication a fost nominalizata de catre Camera Franceza de Comert, Industrie si Agricultura in Romania pentru Premiile CCIFER 2017. Anuntul oficial a aparut pe 24 iulie, printr-un comunicat de presa publicat de catre CCIFER. 

Premiile au 3 categorii importante pentru mediul de afaceri romanesc: antreprenoriat, inovatie si responsabilitate sociala. Nomade Communication, alaturi de alte 7 companii, este nominalizata datorita dezvoltarii de care s-a bucurat in ultimii ani. Scopul premiilor are dubla semnificatie: recompensarea reusitelor membrilor si facilitarea colaborarii in cadrul comunitatii de afaceri franco-romane. Anuntarea castigatorilor se va face la inceputul lunii septembrie, iar premiile vor fi acordate in cadrul Galei CCIFER, din 23 septembrie 2017.

Camera Franceza de Comert, Industrie si Agricultura in Romania este o organizatie non-profit fondata in anul 1996, care regrupeaza, in prezent, aproximativ 500 de societati membre, dintre care 60% sunt intreprinderi mici si mijlocii. Sectoarele de activitate ale companiilor membre sunt variate, compunand tesutul economic local: bancar, de asigurari, hotelier si de restaurante, constructii, marea distributie, formare, noi tehnologii, comunicare etc.

Nomade Communication este o agentie de comunicare si PR care ofera fiecarui client o strategie de comunicare integrata si adaptata care sa vina in sprijinul strategiei generale de business. Scopul principal al agentiei este ca, prin schimbarea perspectivei, sa genereze plus valoare nu doar pentru segmentele de public tinta, ci pentru toate categoriile de stakeholders pe care ii are compania. Despre nominalizarea agentiei la Premiile CCIFER 2017, Adriana Cocirta (Owner & CEO) declara: Am fost placut surprinsi de nominalizare si de recunoasterea primita. Asteptam, cu nerabdare, anuntarea castigatorilor, nu inainte de a-i felicita pe toti cei nominalizati!
  79 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by