newsletter rss
HotNews.ro

Mancam sau doar gustam? Mai bine savuram!


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Marţi, 23 mai 2017, 10:30 webReleases | PR

Liviu-gratar_1 | Foto: webPR.ro
Nimic nu aduce zambetele pe chipul celor dragi asa cum o face o masa pe care troneaza o fripturica aburinda si suculenta, care emana miresme mai mult decat seducatoare pentru papilele tale gustative. Lasa atmosfera de vacanta sa-si faca simtita prezenta nu doar in weekendurile petrecute alaturi de prieteni, ci oricand ti-e pofta de gustul desavarsit al unui gratar bine facut. Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka, este aici sa-ti ofere cateva ponturi pretioase despre cum poti sa-i ademenesti pe toti cei dragi - chiar si pe cei mai pretentiosi - cu un gratar demn de MasterChef.

Cel mai important truc este sa nimeresti gusturile tuturor. Unii prefera carnea mai grasa, altii prefera varianta light, unii mai bine facuta, altii adora un gratar abia perpelit. Totusi, nimeni nu refuza un gratar cu un gust bogat, bine patruns de aromele delicioase ale Vegeta Grill condimente pentru carne la gratar. Asta pentru ca Vegeta Grill uneste gustul mirodeniilor faimoase, precum oregano, cardamon, patrunjel si foi de dafin, cu savoarea legumelor deshidratate. Toate patrund perfect carnea imbratisata de flacarile gratarului si-i dezlantuie aromele ascunse.

Pentru delicioasa reteta mixt grill propusa de Chef Liviu Balint ai nevoie de: coaste barbeque, ceafa de porc, piept de pui, cabanos si cotlet de porc. Cantitatile le vei alege in functie de numarul de invitati pe care vrei sa-i uimesti cu talentul tau gastronomic. Presari Vegeta Grill peste (viitoarele) fripturi si lasi bunatatile sa fie patrunse in tihna, aproximativ 30 minute. Numai bine, ai timp sa schimbi o vorba cu musafirii sau sa verifici daca jarul este generos. Odata trecute cele 30 minute de imprietenire dintre condimentele Vegeta Grill si carnea imbietoare,  totul va merge ca uns. Singura ta grija va fi sa te asiguri ca toata lumea mai primeste cel putin inca o portie. Cererile nu vor inceta sa apara,  te asigura Chef Liviu Balint. Cand imbini maiestuos atat de multe condimente atent selectionate, gustul carnii este evidentiat si nimeni nu va rezista tentatiei prea mult, nici macar cei aflati la dieta.

Asa ca, pregateste-te cum se cuvine pentru o vara plina de savoare si o vesnica atmosfera de...sarbatoare!
  



12 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by