newsletter rss
HotNews.ro

Peste 2000 de branduri intra in atentia Superbrands la lansarea noului Program pentru Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de bdr | Luni, 12 decembrie 2016, 17:25 webReleases | PR

SB_1 | Foto: webPR.ro
In premiera, statutul de Superbrand 2017 va fi acordat atat in sectorul brandurilor business to consumer, cat si in cel corporate. bSuperbrands Romania lanseaza noul Program Superbrands care va evalua atat performanta brandurilor de produse si servicii ce se adreseaza direct segmentului consumatorului final, cat si performanta brandurilor corporate, din perspectiva profesionistilor in business din Romania.

Pentru prima data in istoria de peste 10 ani a programului in Romania, Superbrands va aduce recunoastere si organizatiilor ce se bucura de o excelenta reputatie in sectorul non-guvernamental, care au impact semnificativ la nivelul societatii sau deruleaza programe in stransa colaborare cu companii prezente pe piata romaneasca.

Consiliul de Onoare Superbrands constituit pentru actuala editie cuprinde 30 de nume marcante ale mediului de afaceri, profesionisti in administrarea afacerilor, marketing, comunicare, media, reprezentand diferite sectoare economice din Romania si, in premiera, reprezentanti ai societatii civile. Consiliul Superbrands va asigura preselectia calitativa a peste 2000 de branduri din diverse domenii si industrii.

Cercetarea cantitativa de piata vizeaza brandurile care se adreseaza consumatorului final si se va derula on line, la nivel national, pe un esantion reprezentativ de 1500 de respondenti, in ianuarie-februarie 2017. Scopul cercetarii este masurarea perceptiei romanilor despre reputatia de brand, din perspectiva consumatorilor. Criteriile luate in considerare la selectarea brandurilor eligibile pentru  statutul de Superbrand sunt: reputatie, incredere, calitate si diferentiere pe piata, conform metodologiei Superbrands, aplicata in toate programele derulate la nivel mondial. Rezultatele cercetarii de piata vor putea fi cunoscute in  luna martie 2017.

  47 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by