newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Fabulous Baskets a lansat cosurile cadou cu produse traditionale romanesti pentru sarbatorile Pascale


PDF Print
A | a
E-mail
de Fabulous Baskets | Joi, 28 martie 2013, 18:27 webReleases | PR

DT__0492 | Foto: webPR.ro

Pentru toti cei care sunt in cautarea cadoului traditional romanesc pentru sarbatorile Pascale, Fabulous Baskets a lansat colectia speciala de cosuri cadou care contine produse naturale, realizate manual in Romania. Clientii Fabulous Baskets apreciaza lucrurile rafinate si de calitate, darurile pe care acestia le ofera celor din jur sunt foarte importante. Stim cat de valoros este timpul lor. De aceea, cu prilejul sarbatorilor Pascale am ales pentru clientii Fabulous Baskets numai produse cu o valoare deosebita, am vrut sa scoatem in evidenta produsele romanesti, naturale, realizate manual.


"Pentru realizarea cosurilor cadou pentru sarbatorile Pascale de anul acesta, am cautat produse traditionale romanesti, cat mai deosebite. Stim cat de importanta este traditia si cat de greu se gasesc produsele naturale, traditionale, cele din copilarie. Vrem sa readucem traditia in viata clientilor nostrii, sa se bucure de produse cu adevarat gustoase, fara conservanti sau aditivi. Vrem de asemenea sa ajutam producaƒtorii locali, colectarea florilor de soc  prentru realizarea sucului natural de soc a implicat peste 300 de familii din judetul Mures™, acest lucru a adus venituri pentru unii dintre cei mai saraci locuitori din zona. Toate produsele au cate o poveste si au fost alese cu mare grija pentru a forma cosuri numai bune de oferit in dar celor dragi."€ Loredana Luca, Marketing Manager Fabulous Baskets


Fiecare cos din rachita este impletit cu multa indemanare si pasiune de mesteri romani, folosind metode speciale.  Cosurile sunt disponibile in culoarea lor naturala sau intr-o gama variata de culori vii, potrivite pentru sarbatorile Pascale. Am asortat unor cosuri huse speciale, din materiale alese cu grija.


Comenzile pentru cosurile cadou de Paste se fac atat online (http://fabulousbaskets.ro/cosuri-cadou-paste), cat si telefonic la datele de contact de pe site.

Pentru mai multe informatii: Loredana Luca, Fabulous Baskets, contact@fabulousbaskets.ro

  607 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by