newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Depeche Mode – concert exclusivist pentru lansarea albumului Delta Machine!


PDF Print
A | a
E-mail
de Emagic | Marţi, 26 martie 2013, 13:48 webReleases | PR

_ASS6112 | Foto: webPR.ro
Cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit celor mai infocati fani ai trupei sansa de a asculta, in premiera, noile creatii muzicale in cadrul unui concert exclusivist sustinut duminica seara in capitala Austriei. Spectacolul precede astfel turneul de promovare a noului material, turneu ce va debuta in luna mai a acestui an si in cadrul caruia va fi inclusa si Romania. Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus, concertul Depeche Mode de la Bucuresti va avea loc pe Arena Nationala, pe data de 15 mai 2013, fiind organizat de Emagic.

Show-ul Depeche Mode de la Viena s-a desfasurat cu casa inchisa, cei 1500 de fani prezenti avand sansa de a asculta, in exclusivitate, piese de pe noul album Delta Machine a carui lansare este programata pentru saptamana aceasta in mai multe tari europene, inclusiv Romania. Evenimentul a avut loc in celebrul MuseumsQuartier din Viena, intr-o atmosfera extrem de intima si relaxata, alaturi de noile creatii muzicale, setlist-ul cuprinzand si cateva melodii consacrate precum "Personal Jesus" sau "Enjoy the Silence". Cei care insa nu au fost suficient de norocosi pentru a fi prezenti la concert, vor putea urmari show-ul online, pe http://www.fan4fan.com/, in data de 10 aprilie.

In cadrul noului turneuprogramat pentru aceasta primavara, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher vor sustine 34 de concerte in 25 de tari din Europa, in fata a peste 1,5 milioane de fani. Turneul va debuta pe data de 7 mai, cu un show in aer liber organizat in parcul Hayarkon din Tel Aviv, urmand ca o saptamana mai tarziu, Depeche Mode sa cante si la Bucuresti, pe 15 mai 2013, in cadrul Arenei Nationale. Biletele pot fi achizitionate fie online, de pe www.MyTicket.ro, fie din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la mai multe categorii de preturi, in functie de distanta fata de scena.
  306 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by