newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Vino la PR Forum sa afli tendintele, strategiile si insight-urile industriei de comunicare!


PDF Print
A | a
E-mail
de Evensys | Joi, 21 martie 2013, 15:56 webReleases | PR

PR Forum 2012 | Foto: Evensys
Cel mai important eveniment dedicat industriei de relatii publice din Romania, PR Forum, va avea loc in perioada 25 - 26 aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Organizat pentru al saptelea an consecutiv,  evenimentul a pregatit o editie complexa, ce cuprinde doua zile de conferinte, seminarii intensive, workshop-uri interactive si o gala de premiere a celor mai buni specialisti din industrie.  

Prima zi a evenimentului, 25 aprilie, include doua conferinte si trei sectiuni de seminarii care vor aborda tendintele, oportunitatile si provocarile actuale ale industriei de PR si comunicare. Printre temele abordate, se numsrs: Personal Branding pentru Manageri, Strategii pentru Comunicare Integrats, Brands Communications, Tendintele Anului in Relatii Publice, PR Specializat etc. 

La finalul primei zile, va fi organizata PR Excellence Awards, o gala de premiere exclusivista dedicata specialistilor de comunicare din companii, profesionisti care au influentat si dezvoltat industria de PR. 

Pe 26 aprilie, participantii vor avea ocazia sa participe la patru seminarii aplicate, gandite sub conceptul PR Academy, o platforma de know-how ce ofera studii de caz si informatii avansate. Workshop-urile sunt dedicate practicienilor din domeniu care doresc sa aprofundeze, cunoasca sau sa afle informatii relevante, printre temele abordate se regasesc Crisis Comunication Today, sustinut de GMP PR, Social Media in Practice, sustinut de GolinHarris si Effective Internal Communication Planning, sustinut de ImagePR.  

O alta noutate la PR Forum 2013 va fi raportul “Cum vad clientii piata de PR”, realizat de Unlock Research exclusiv pentru eveniment. 

Studiul va dezvalui cum vad clientii din marile companii industria de comunicare si relatii publice, care sunt asteptările, oportunitatile si provocarile pietei.  

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, puteti consulta site-ul evenimentului: www.prforum.ro. 

Cu 7 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

 Citeste mai multe despre   
  953 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by