newsletter rss
HotNews.ro

MyTicket.ro – unicul distribuitor local al biletelor pentru festivalul EXIT!


PDF Print
A | a
E-mail
de MyTicket.ro | Miercuri, 13 martie 2013, 12:36 webReleases | PR

MyTicket.ro, primul serviciu online de ticketing din tara noastra este in prezent singurul distribuitor al biletelor pentru EXIT, colaborarea cu festivalul din Serbia incepand in urma cu patru ani.  

Desfasurat in perioada 10-14 iulie la Novisad, in Serbia, EXIT este unul dintre cele mai apreciate festivaluri internationale, fiind de altfel premiat in cadrul galei UK Festival Awards 2007 cu cel mai ravnit trofeu al industriei de profil: Best Overseas Festival. Printre artistii confirmati in cadrul editiei din acest an se numara: Atoms for Peace (trupa din care fac parte Tom Yorke – Radiohead si Flea -Red Hot Chili Peppers), Snoop Dogg, Bloc Party, Dubfire, Dj Fresh live, alte nume urmand a fi anuntate in curand. In Romania, biletele pentru EXIT se pot achizitiona fie online, exclusiv de pe MyTicket.ro, fie din retelele magazinelor de specialitate afiliate site-ului (reteaua magazinelor Diverta, libraria Mihai Eminescu, magazinul Muzica, Sala Palatului), la preturi ce variaza intre 282 si 410 lei.  

Inceputa in urma cu patru ani, colaborarea cu festivalul EXIT pentru distributia de bilete in tara noastra se realizeaza in exclusivitate prin intermediul site-ului MyTicket.ro. De-a lungul colaborarii, cateva mii de fani si-au achizitionat bilete direct de pe portalul romanesc, MyTicket.ro fiind unul dintre cei mai importanti distribuitori din zona de Sud-Est a Europei. 

Despre MyTicket.ro 

Lansat in urma cu sapte ani, MyTicket este primul serviciu profesionist din Romania dedicat vanzarii online a biletelor de spectacol. De la data lansarii, MyTicket a beneficiat de peste 2.000.000 de cumparatori interesati de bilete pentru o gama variata de spectacole, unele dintre ele unice in Romania. Cateva exemple sunt: Madonna, Depeche Mode, Lady Gaga, Red Hot Chili Peppers, Rolling Stones, Metallica, George Michael, Iron Maiden, Leonard Cohen, Shakira, Muse, Lenny Kravitz, Placebo, Sting, Buena Vista – The Havana Lounge, Jose Carreras, Massive Attack, Vonda Shepard, precum si festivalurile B’ESTFEST Summer Camp, Artmania, Coke Live sau Stuffstock.  
  293 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by