newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: 4 invitati internationali din Frankfurt, Londra si Bruxelles vin la PR Forum 2012


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 5 martie 2012, 8:05 webReleases | PR

Trei invitati internationali de exceptie specializati in business communication, comunicare de criza si creativitate in PR vor fi prezenti la PR Forum, cel mai important eveniment de comunicare si relatii publice, ce va avea loc in perioada 14 - 15 martie in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Primul este Karl-Heinz Heuser, CEO al companiei Burson-Marsteller in Germania si este unul din profesionistii in comunicare si relatii publice cu cea mai mare experienta din Germania, cumuland peste 25 de ani de practica in comunicare politica si relatii publice. De-a lungul timpului Karl a lucrat pentru clienti precum: McDonald's, Procter & Gamble, Coca-Cola si Siemens. Karl are de asemenea expertiza in public affairs, government relations, issues management si CSR.

Jon Aarons, Senior Managing Director in cadrul FTI Consulting si practician al comunicarii strategice, ce are o experienta de 25 de ani in consultanta, va veni de la Londra. Este responsabil de coordonarea transfrontaliera in regiunea EMEA si de dezvoltarea retelei internationale de comunicare strategica, asigurand solutii pentru clienti dintr-o gama variata de piete globale.

Emmanuel Goedseels, Partener in cadrul Whyte Corporate Affairs, va veni din Bruxelles la PR Forum pe 14 martie. Acesta este specializat in comunicare institutionala, comunicare financiara, managementul crizei, managementul schimbarii, comunicare interna, audit si comunicare pe probleme de mediu. A studiat Jurnalism si Comunicare (Universitatea din Louvain) si a urmat apoi un program de Management Executiv la Harvard Business School.

Cel de-al treilea invitat international prezent la eveniment este Simon Shaw, Creative Director al companiei Exposure, responsabil de dezvoltarea componentei creative si gasirea de idei inovatoare ce stau la baza campaniilor reusite. Acesta a urmat cursurile Scolii de Arhitectura Bartlett si este parte a companiei Exposure din 2005, iar din 2008 a devenit Director de creatie al acesteia.

In plus, printre specialistii locali ai evenimentului se numara: Crenguta Rosu, Managing Partner, DC Communication, Sorana Savu, Managing Partner, Premium PR, Ioana Manoiu, Managing Partner, GMP PR, Alexandru Paius, Managing Director, Image PR, Cristina Bazavan, Blogger, Bazavan.ro, Cristian China-Birta, Co-Fondator, Blogal Initiative, Catrinel Burghelea, Account Manager, Image PR, Gabriela Lungu, Managing Partner, The Practice, Bogdan Theodor Olteanu, Managing Director, Bortun Olteanu, Larisa Petrini, Managing Partner, Saatchi & Saatchi PR, Tereza Tranaka, Managing Partner, Oxygen Public Relations, Veronica Nicolae, Managing Partner, Snapshot by McCann PR, Mircea Tomescu, Managing Director, Graffiti PR, Robert Zanescu, Director Comunicare Corporativa, Bancpost si Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys, Cosmina Simion, IP Lawyer, DLA Piper, Alexadru Negrea, Social Media Manager, BCR, Adrian Ciubotaru, Blogger, Adrianciubotaru.ro si Cristi Dorombach, Blogger, Piticu.ro.

De asemenea, in cadrul PR Forum 2012 se va lansa o noua editie a ghidului „Public Relations Report”, o publicatie anuala marca Evensys dedicata comunitatii de relatii publice din Romania. Aflata la al cincilea numar, publicatia va cuprinde o ampla analiza a tendintelor pe care specialisti cunoscuti ai domeniului le prefigureaza pentru anul in curs. Acestea vor fi completate de o sectiune-catalog cu profilele actualizate ale principalelor firme de PR de pe piata locala.

Conferinta este organizata de Evensys si se bucura si in acest an de sustinerea agentiilor partenere: DC Communication, GMP PR, Image PR si Premium Communication.

Pentru inscriere sau informatii suplimentare puteti consulta site-ul evenimentului: www.prforum.ro.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  647 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by