newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Oxygen PR gestioneaza contul de comunicare Accace


PDF Print
A | a
E-mail
de Alexandra Demetrescu | Marţi, 25 octombrie 2011, 11:57 webReleases | PR

Oxygen PR gestioneaza, incepand din aceasta toamna, strategia de comunicare a companiei Accace, unul dintre liderii in management financiar din Europa Centrala si de Est.

Accace a ales Oxygen PR pentru dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare a companiei in Romania, prin diferite activitati, precum media relations, comunicare corporativa, brand PR, B2B si evenimente. Oxygen PR va derula strategii de comunicare pentru a creste nivelul de awareness al Accace in piata.

"Accace are foarte multe de oferit in materie de servicii, deoarece vine cu experienta complexa la nivel regional. Este o companie care a venit pe piata din Romania cu inovatie si solutii dinamice, si dorim sa facem cunoscute aceste lucruri. Vom avea cu siguranta o colaborare complexa si vom oferi solutii integrate de comunicare, pentru a crea dialog si a stabili o relatie de lunga durata intre Accace si publicul sau tinta", a declarat Tereza Tranaka, Managing Partner Oxygen PR.

"Am ales Oxygen PR deoarece au inteles exact ceea ce inseamna Accace, valorile noastre, cu ce ne diferentiem pe piata din Romania si cum dorim sa fim perceputi. Suntem siguri ca aceasta colaborare va fi una de succes, care ne va ajuta sa comunicam partenerilor nostri ca Accace este o companie dedicata inovatiei si pregatita oricand sa vina in intampinarea nevoilor clientilor, oriunde s-ar afla acestia", a adaugat Mihaela Virlan, Managing Director Accace Romania & Bulgaria.

Despre Oxygen PR

Oxygen PR, specializata in domeniul relatiilor publice si social media, este una dintre cele mai dinamice firme de PR din Romania. Agentia furnizeaza servicii integrate de comunicare: relatii publice, comunicare corporativa, afaceri guvernamentale, relatii cu media, traininguri media, business coaching, comunicare de criza, brand PR, evenimente, CSR, interactive & social media, creare content de blog, video casting/ podcasting, precum si comunicare interna.

Portofoliul de clienti ai Oxygen PR cuprinde branduri locale si internationale, precum Garanti Bank, Heineken Romania, Vodafone, Cinema City, Olympus Dairy Industry, Sprider Stores, Oasis Development, Skoda, Bene etc.

Despre Accace

Accace este lider in servicii de consultanta in Europa Centrala si de Est, oferind corporatiilor servicii inovatoare si adaptate nevoilor specifice ale clientilor in materie de management financiar - finante si contabilitate, consultanta fiscala, salarizare si dreptul muncii, inmatriculare si inregistrare, recrutare si training, precum si implementarea MS Dynamics NAV.

Intr-un mediu economic si legislativ in permanenta schimbare, precum este cel din Romania, Accace pune in context si face previziuni cu privire la efectele pe care diversele proiecte de lege sau decizii ale autoritatilor ar putea sa le aiba asupra companiilor, sfatuind in acelasi timp clientii cu privire la cele mai bune solutii pentru a-si proteja si creste afacerile.

Portofoliul Accace include corporatii care isi desfasoara activitatea in Europa Centrala si de Est in toate industriile, multe dintre ele companii de referinta listate la bursele din New York, Londra sau Frankfurt.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  266 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings