newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: La cinci ani de la intrarea pe piata din Romania, Genpact deschide un nou centru in Cluj-Napoca 


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 24 martie 2010, 18:22 webReleases | Piata de capital

Bucuresti, 24 martie 2010: Genpact Limited (NYSE: G), lider in domeniul managementului proceselor de business, a anuntat astazi extinderea prezentei sale in Romania prin inchirierea unui nou spatiu in Cluj-Napoca, ca parte a strategiei companiei de crestere pe piata din Europa de Est. Noul sediu va fi operational in luna iulie a acestui an.

Cu o retea de peste 35 de centre de servicii in 13 tari, in care activeaza peste 38.600 de angajati, compania Genpact a intrat pe piata din Romania in 2005 odata cu deschiderea centrului operational din Bucuresti si a continuat strategia globala de a investi in orase secundare (de provincie) prin deschiderea centrului din Cluj-Napoca in 2007. Prin extinderea capacitatii din Cluj-Napoca, una dintre cele mai dinamice locatii pentru companie in Europa, Genpact continua sa investeasca pe piata romaneasca, principalii factori fiind atat potentialul fortei de munca la nivel local, cat si infrastructura si costurile optime de operare.

Suntem foarte incantati sa continuam investitiile in extinderea noastra in Romania, tara care s-a dovedit a fi o resursa fantastica de talent pentru noi si pentru clientii nostri in cei peste 5 ani de cand suntem prezenti aici. Anul acesta ne propunem sa cream cateva sute de noi locuri de munca in Romania, fiind astfel unul dintre cei mai activi angajatori la nivel local in 2010”, afirma Patrick Cogny, CEO Genpact Europe.

In ultimii doi ani si jumatate, centrul de servicii din Cluj-Napoca si-a extins continuu capacitatea si acum cuprinde intregul spectru de servicii financiar-contabile, precum Procure to Pay, Order to Cash, Record to Report, dar si servicii de management al comenzilor si servicii clienti. Extinderea ofera Genpact platforma necesara cresterii nu numai in dimensiuni, ci si in complexitate pentru clientii actuali si potentiali din Europa pentru care obiectivul principal este sa isi imbunatateasca eficacitatea proceselor de business”, spune Ramneesh Mohan, directorul centrului Genpact din Cluj-Napoca.

Genpact va angaja in Cluj-Napoca in acest an absolventi de studii economice, contabili si cunoscatori de limbi straine pentru mai multe linii de business, precum contabilitate furnizori si clienti, managementul comenzilor, colectari de creante, contabilitate generala si controllership”, afirma Iulia Nare, managerul de resurse umane al Genpact Cluj.

Noul birou din Cluj-Napoca se numeste Office Center si se afla pe strada Brancusi, intr-o zona rezidentiala, la 5 minute de primul centru Genpact din Cluj-Napoca (in Iulius Business Center) si la 7 minute de centrul orasului.

In prezent, Genpact Romania furnizeaza servicii de finante-contabilitate, achizitii, suport IT si servicii clienti unui numar de peste 20 de companii multinationale din Europa de Vest si din Statele Unite.

Despre Genpact
Genpact este lider in managementul proceselor de afaceri, oferind un portofoliu vast de servicii pentru companii. Compania gestioneaza peste 3000 de procese pentru mai bine de 400 de clienti din intreaga lume. Punand procesul in prim-plan, Genpact combina stiinta procesului cu solutii tehnologice, analize targetate si transformari pragmatice ale proceselor pentru a furniza clientilor solutii complexe.  Lean si Six Sigma sunt integrate in cultura Genpact iar Genpact priveste managementul proceselor de afaceri ca pe o stiinta.  Genpact a dezvoltat Smart Enterprise Processes (SEPSM), o metodologie stiintifica, revolutionara si riguroasa pentru managementul proceselor de afaceri, care se concentreaza pe optimizarea eficacitatii – si nu doar eficientei - proceselor pentru a genera rezultate superioare.  Serviciile sunt livrate printr-o retea globala de centre avand ca scop atingerea obiectivelor de business ale clientilor, precum si indeplinirea nevoilor lor culturale, de limba, si de reducere a costurilor.  Puteti citi mai multe despre Genpact la www.genpact.com.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1209 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by