newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: KPMG Romania are un nou coordonator al Departamentului de Consultanta Fiscala


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 5 octombrie 2009, 10:37 webReleases | Piata de capital

Mark Gibbins | Foto: KPMG Romania
KPMG Romania anunta numirea lui Mark Gibbins in calitate de nou coordonator al Departamentului de Consultanta Fiscala, cu incepere de la 1 octombrie 2009. Chiar daca Mark este nou venit in Romania, el cunoaste foarte bine regiunea Europei Centrale si de Est cat si Zona Euro. Mark a lucrat ca Partener in Marea Britanie, Portugalia, si mai recent, Coordonator al Departamentului de Consultanta Fiscala in Slovacia la birourile KPMG din aceste tari.

KPMG Romania beneficiaza acum de unul dintre cei mai experimentati, daca nu chiar de cel mai experimentat consultant in aspecte fiscale specifice Uniunii Europene, rezident in Romania. Datorita experientei dobandite pe parcursul diferitelor etape de elaborare a legislatiei fiscale in statele membre, Mark va putea folosi in activitatea sa de consultanta cunostintele sale privind modul in care au reactionat alte state la problemele cu care s-ar putea confrunta si Romania in prezent.

Mark este cetatean britanic si s-a angajat la KPMG dupa ce a absolvit Universitatea Bristol din Marea Britanie in 1980. S-a specializat in servicii profesionale de consultanta a Investitiilor Straine Directe, in restructurari, fuziuni precum si facilitati fiscale. Este expert contabil certificat in Marea Britanie, membru al Institutului Expertilor Contabili din Marea Britanie si Tara Galilor (FCA).

“Astept cu nerabdare sa vin in Romania”, spune Mark. „Am vizitat-o de cateva ori si sunt incantat de frumusetea acestei tari si ospitalitatea oamenilor. Dar cel mai mult, astept sa lucrez cu echipa KPMG Romania pe care am cunoscut-o in vizitele mele din ultimele cateva luni. Am fost foarte impresionat de nivelul cunostintelor tehnice, de experienta bogata de lucru cu clientii si angajamentul pentru calitate demonstrat de angajatii KPMG. Romania, la fel ca si restul lumii, se confrunta cu multe probleme in actualul mediu economic, dar sunt convins ca KPMG Romania are o echipa puternica ce poate veni in sprijinul companiilor romanesti si le poate ajuta sa treaca peste incertitudinile curente.”

Serban Toader, Senior Partner al KPMG Romania adauga “As vrea sa ii multumesc lui Patrick Leonard, care a fost pana in prezent Coordonatorul Departamentului de Consultanta Fiscala si care a decis sa dea curs unor noi oportunitati in cariera sa profesionala. Ii dorim mult succes in viitoarea sa cariera.”

Toader continua  “ Mark Gibbins va avea ca punct de pornire realizarile noastre anterioare. Cu aproape 30 de ani experienta in aspectele fiscale internationale, sunt putini consultanti pe piata romaneasca cu o experienta si cunostinte atat de insemnate ca cele de care beneficiaza Mark. Numirea lui Mark demonstreaza inca o data angajamentul nostru pentru excelenta in serviciile oferite clientilor. Ii urez bun venit in Romania si ii doresc mult succes alaturi de echipa noastra de consultanti fiscali.”

Despre KPMG: KPMG este o retea globala de firme profesionale care furnizeaza servicii de audit, asistenta fiscala si consultanta. Ne desfasuram activitatea in 140 de tari si avem 135.000 de angajati in firmele membre din intreaga lume. Firmele independente membre ale retelei KPMG sunt afiliate la KPMG International, o corporatie elvetiana. Fiecare firma KPMG este din punct de vedere legal o entitate separata si distincta si se descrie ca atare.

KPMG Romania isi desfasoara activitatea in cadrul celor sase birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau. In prezent avem peste 600 de angajati si partneri, atat romani cat si expatriati.

© 2009 KPMG Romania SRL, societate romana cu raspundere limitata, membra a retelei KPMG de firme membre independente afiliate la KPMG International, o corporatie elvetiana. Toate drepturile rezervate.


Mai multe informatii:

Maria Stancu
Marketing Director
Tel: +40 (21) 201 22 22
Fax: +40 741 800 700
e-mail:  mstancu@kpmg.com

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  823 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by