newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: KPMG Romania numeste noi parteneri


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 30 septembrie 2009, 19:11 webReleases | Piata de capital

KPMG Romania are placerea sa anunte numirea a doi noi parteneri ai companiei incepand cu 1 octombrie 2009. Astfel, KPMG Romania isi mentine traditia si cultura de a promova personalul local in cele mai inalte pozitii in firma.

Ramona Jurubita
Ramona Jurubita
Foto: KPMG
Ramona Jurubita, Tax Partner, Coordonator al echipei de Impozite Indirecte. In calitate de coordonator al serviciilor de Impozite Indirecte din cadrul KPMG Romania, Ramona asigura consultanta clientilor cu privire la legislatia complexa si in continua schimbare referitoare la TVA si accize. Cunoasterea aspectelor fiscale romane si internationale, la care se adauga inteligenta si puterea de persuasiune sunt exact calitatile necesare in aceasta perioada de incertitudini fiscale si comerciale. Dorind sa fie mai mult decat doar un bun consultant fiscal, Ramona stie ca excelenta se obtine prin munca in echipa si considera ca pentru fiecare misiune este esential sa organizeze o echipa astfel incat clientii sa beneficieze de serviciile de inalta calitate pe care le astepta de la KPMG si sa o aprecieze ca fiind formata din cei mai buni profesionisti in consultanta fiscala de pe piata.

Ramona lucreaza in domeniul consultantei fiscale din 1999, cand s-a angajat la KPMG Romania imediat dupa ce a absolvit Academia de Studii Economice. Intre 2003 si 2006 a lucrat in calitate de tax manager pentru o companie multinationala din domeniul bunurilor de larg consum, unde a acumulat experienta practica in aspectele legate de planificarea fiscala, conformitatea fiscala si controalele fiscale. A revenit la KPMG in 2006 unde foloseste cu succes atat experienta profesionala acumulata, cat si cunostintele practice dobandite. Ramona este membra a Asociatiei Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Marea Britanie (ACCA) precum si a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Cezar Furtuna
Cezar Furtuna
Foto: KPMG
Cezar Furtuna, Audit Partner. Cu o experienta de 10 ani in practica de audit din cadrul departamentului Servicii Financiare al KPMG Romania, Cezar este cunoscut si respectat atat in sectorul public, cat si in cel privat din acest domeniu. Atitudinea calma si abordarea minutioasa corespund perfect climatului economic actual. Fiind el insusi o persoana care s-a dezvoltat sub coordonarea unor lideri puternici, apreciaza importanta dezvoltarii/motivarii membrilor echipei sale, Cezar urmarind sa le foloseasca abilitatile astfel incat sa raspunda nevoilor clientilor. Este un sustinator convins al valorilor fundamentale, cruciale in auditul institutiilor din sectorul financiar.

Cezar s-a angajat la KPMG in Romania imediat dupa ce a absolvit studiile, in 1998. A dobandit o vasta experienta in servicii de audit furnizate clientilor dintr-o larga gama de sectoare, incluzand banci, companii de leasing, societati de credit ipotecar, societati specializate in credite de consum, fonduri de investitii si societati de servicii de investitii financiare. A organizat si condus numeroase echipe de audit, astfel incat experienta si abilitatile echipei sale sa raspunda nevoilor clientului. Cezar este membru ACCA din Marea Britanie si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania.

Dupa cum explica Serban Toader, Senior Partner al KPMG Romania, „aceste noi numiri demonstreaza angajamentul nostru de a dezvolta in permanenta oamenii si serviciile oferite clientilor. Ramona si Cezar au crescut odata cu KPMG Romania, muncind pentru a ajunge in acest rol. Au realizat acest lucru datorita excelentelor lor abilitati tehnice si, de asemenea, datorita angajamentului lor de a forma echipe puternice care sa furnizeze serviciile de calitate cerute de clienti. Le urez bun venit in randul partenerilor KPMG!”.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1163 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by