newsletter rss
HotNews.ro

webPR

(P) Investitie pe piata produselor destinate somnului in Brasov si Iasi


PDF Print
A | a
E-mail
de webpr | Luni, 20 octombrie 2014, 23:31 webReleases | Piata de capital

Salterra Brasov | Foto: webPR.ro
Cu o investitie estimata la 125.000 de euro directionati in amenajarea magazinelor, stocuri si promovare, Salterra isi propune sa atinga o cifră de afaceri de peste 500.000 euro pana la sfarsitul anului si o retea de 4 magazine.

Situate stradal, pe artere cu vad comercial, showroom-urile au in medie 100 mp si prezinta peste 500 produse dedicate somnului: saltele, topuri de saltea, somiere tapițate și paturi sau canapele până la pilote, perne, lenjerii de pat sau protecții de saltea.

Colecțiile prezentate în cele două noi magazine includ patru mărci ale grupului Pikolin, lider european în produse dedicate somnului: Pikolin, Epeda, Sunlay și PikolinHome, completate de game de produse fabricate în România.

Noile magazine Salterra, dedicate culturii somnului, oferă consumatorilor din Iași și Brașov un ambient specializat în care să poată testa și alege salteaua potrivită – dar și patul, perna, lenjeria, deci întregul ansamblu de piese care să-i ofere confort, relaxare și odihnă sănătoasă. Ca specialiști în cultura somnului, oferim nu doar produse de calitate, ci și consiliere. De ce? Pentru ca atunci când clientul alege o saltea, o pernă, o pilotă, un pat, o somieră sau o lenjerie din colecția Salterra să știe că a făcut cea mai bună investiție. Practic, el realizează o investiție în sănătatea sa, iar un om sănătos este binedispus și se bucură de viață”, a declarat Marcela Moss, Director General Salterra.

Salterra Iasi
Foto: webPR.ro

Venind cu o ofertă integrată cu produse de calitate dedicate somnului, care ne diferențiază față de competiție, showroom-urile Salterra din Brașov și Iași oferă clienților din aceste orașe posibilitatea să compare, să testeze, să vadă ce li se potrivește ca gusturi, stil și, nu în ultimul rând, ca buget. E ceea ce ne dă speranța că vom avea succes și că vom putea propune această soluție și clienților din alte orașe din România.Vizăm să ne extindem rețeaua direct sau prin distribuitori iar următorul oraș unde plănuim să deschidem un nou magazin Salterra este Constanța”, a spus Marcela Moss.

Magazinul Salterra din Brașov se află la parterului complexului Alphaville, pe strada Carpaților, nr 44 și este deschis de luni până vineri între orele 10:00-18:00 și sâmbăta între orele 10:00-15:00.

Magazinul Salterra din Iași se află pe str. Păcurari, nr 114 și este deschis de luni până vineri între orele 10:00-18:00 și sâmbăta între orele 10:00-15:00.

Despre Salterra
Salterra este specialist multi-brand în produse destinate somnului. Saltelele, micro-saltelele, pernele, pilotele și așternuturile din colecțiile Salterra sunt realizate de cei mai cei mai puternici și mai inovatori specialiști în produse de somn din Europa. Prin magazinul online Salterra.ro sunt distribuite brandurile: Pikolin, Sunlay, Pikolin Home (Spania), SleepComfort (România). Anul acesta, în colecția Salterra au fost incluse canapele, paturi și somiere tapițate. Salterra este distribuitor unic în România pentru produsele grupurilor Pikolin și NicolettiHome.

Oferta Salterra este completată de produse business to business dedicate lanțurilor hoteliere, pensiunilor și motelurilor. Un pat așternut bine, așa cum are nevoie fiecare, este promisiunea unui somn ușor și sănătos. Este promisiunea Salterra.

  7812 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by