newsletter rss
HotNews.ro

Savanciuc/Visa: Parteneriatul dintre Lowe-Initiative si HyperActive este justificat si natural: viitorul este digital


PDF Print
A | a
E-mail
de C.I. | Joi, 17 decembrie 2009, 16:35 Oameni

Alex Visa si Veronica Savanciuc | Foto: Lowe
Structura integrata de comunicare digitala care va fi formata in urma intrarii agentiei HyperActive in grupul Lowe-Initiative va putea asigura "in house" toate etapele comunicarii pentru clienti, de la planificare si creatie la planning&buying, spune Veronica Savanciuc, presedinte-CEO Lowe&Partners. La randul sau, Alex Visa, managing partner HyperActive, spune ca aderarea agentiei la acest grup este un demers "natural in conditiile in care piata de advertising da semne clare" ca "viitorul este digital!"

Lowe & Partners si Initiative au anuntat, miercuri, ca devin actionari in compania de marketing interactiv HyperActive, preluand in parti egale un pachet de 80% din actiunile acesteia, in timp ce restul de 20% din actiuni raman in proprietatea lui Alex Visa. HyperActive va forma alaturi de divizia specializata eLowe si de echipa de new media a Initiative o structura integrata, se arata in comunicatul de miercuri.

Alex Visa si Veronica Savanciuc au raspuns intrebarilor webPR.ro-HotNews.ro pe tema aderarii Hyperactive la grupul Lowe-Initiative.

Rep.: De ce a optat HyperActive, ca agentie independenta, pentru aderarea la acest grup de comunicare?
Alex Visa: Acest parteneriat este un demers justificat si natural in conditiile in care piata de advertising da semne clare cu privire la directia in care se indreapta: viitorul este digital!

Punem la comun expertiza, resurse si obiective ambitioase in dorinta de a ne racorda acestor trenduri si de a oferi servicii de comunicare digitala integrate cu servicii de advertising clasic si media la cel mai inalt nivel. Avem in Lowe si Initiative doi parteneri puternici si speram ca impreuna sa facem lucruri realmente memorabile.

Rep.: De cand poarta HyperActive discutii pentru cedarea pachetului majoritar catre Lowe/Initiative? Au existat discutii si cu alte grupuri?
A.V.: Discutiile au fost initiate cu aproximativ jumatate de an in urma iar contextul nu a fost de asa natura incat sa implice si terti ofertanti.

HyperActive nu avea in plan o tranzactie de acest fel. Parteneriatul cu grupul Lowe a fost o oportunitate care s-a ivit in cadrul unei discutii, la un moment dat, si care iata, astazi se concretizeaza.

Rep.: Cum  va functiona structura integrata HyperActive / eLowe / echipa new media a Initiative?
Veronica Savanciuc: Vom integra alaturi de Initiative si eLowe serviciile de comunicare digitala intr-un sistem "full service" in care toate etapele procesului de comunicare, de la planificare strategică, creaţie & design, dezvoltare & implementare, planning & buying vor putea fi asigurate "in house".

Echipa HyperActive ramane acceasi, ei adaugandu-i-se o parte din membrii echipei eLowe si o parte din specialistii echipei de new media Initiative.

Rep.: Ai avut in vedere o astfel de vanzare de la inceput? Sau este un rezultat al situatiei economice de acum?
A.V.: Criza nu are nimic de-a face cu acest pas pe care noi il facem. Estimam ca in urmatorii 5 ani evolutia marketingului interactiv va fi spectaculoasa si ne pregatim in consecinta pentru aceasta noua etapa in istoria advertisingului.

Rep.: Cum se suprapun portofoliile de clienti ale HyperActive/Lowe-Initiative?
A.V.: Nu exista suprapuneri de clienti.

Rep.: Financiar, la cat se ridica aceasta achizitie?
V.S.: Valoarea tranzactiei reflecta valoarea si pozitia companiei HyperActive in ierarhia locala a agentiilor de profil.

Mai importanta decat "suma" este valoarea implicita a acestui parteneriat: ca membru al grupului Lowe, HyperActive va avea acces la resursele locale şi internationale ale grupului, precum si la portofoliul de clienti. Mai mult decat atat, avem un plan bine stabilit de viitoare investitii in vederea extinderii si dezvoltarii noului nostru partener.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  1972 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings