newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: De Sarbatori distreaza-te cu prietenii tai, folosind aplicatiile si concursurile site-ului Despre Alcool !


PDF Print
A | a
E-mail
de | Luni, 24 decembrie 2012, 13:54 Oameni

Concurs | Foto: desprealcool.ro
Toata lumea adora petrecerile de Sarbatori! Si fiecare dintre noi are cel putin un party legendar in sezonul sarbatorilor in randul celor mai frumoase amintiri: fie ca este petrecerea de Craciun de la birou, de Anul Nou cu prietenii, sau onomastica de Sf. Ion sau Sf. Vasile. Dar te-ai intrebat vreodata daca ai putea chiar tu sa dai cea mai cool petrecere din oras? Si ce-ar fi daca ti-ai putea invita prietenii la nu una, nu doua, ci TREI zile de Sarbatoare in control la munte, alaturi de vechiul vostru prieten, Petre*?

Tot ce trebuie sa faci este sa organizezi cea mai in control petrecere indiferent de ocazie - la care iti poti invita prietenii de pe Facebook prin aplicatia Hai la Petre* - si sa ii colinzi cu Cover Photo-uri pline de ler, de urari si de “La Multi Ani” create pe www.desprealcool.ro!
 
E lucru stiut ca Petre* iubeste colindatorii, asa ca, daca te numeri printre fericitii colindatori, Petre* va aduce cate 3 Zile de Sarbatoare, adica o excursie la munte pentru castigator si 3 prieteni, sau 50 de kituri desprealcool.ro (tricouri sisepci).

Ia-ti hainele de sarbatoare si hai sa-ti colinzi cei mai in control prieteni cu cel mai nou concurs de la Despre Alcool! Ne dati ori nu ne dati?

Urmareste pagina Despre Alcool pe Facebook. Mereu avem ceva nou, iar fanii nostri afla primii. Tu te numeri printre ei?
 
  2449 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by