newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Academia Catavencu se alatura grupului de presa Medien Holding


PDF Print
A | a
E-mail
de Ruxandra Sandru | Luni, 27 iunie 2011, 15:23 webReleases | Media

Grupul Medien Holding marcheaza o noua etapa strategica de investitie in viitorul presei scrise din Romania, odata cu achizitionarea prestigiosului titlu "Academia Catavencu", care va completa portofoliul de publicatii al companiei.

Alaturi de celelalte publicatii din grup - ziarul "Romania libera", care in prezent este cea mai credibila voce de pe piata cotidianelor, revistele Hiparion, cel mai important si mai apreciat actor pe scena de Home&Deco, CMP, o agentie dinamica de custom publishing si United Print, una dintre tipografiile cu cele mai competitive preturi de pe piata, saptamanalul de moravuri grele "Academia Catavencu" aduce un plus de critica acida si ironie inteligenta.

Medien Holding apreciaza traditia si excelenta Academiei Catavencu, precum si fidelitatea cititorilor. In ciuda perioadei extrem de dificile prin care trece piata media din Romania, va asigura tot suportul financiar si logistic necesar sporirii calitatii revistei, asigurandu-i totala independenta editoriala.

"Academia Catavencu este un produs unic. Suntem foarte bucurosi ca vom edita acest saptamanal de prestigiu si avem convingerea ca publicatia va avea un viitor de succes in cadrul grupului nostru. Promitem tuturor cititorilor ca revista va fi si mai buna decat este acum si vom pastra spiritul unic ce caracterizeaza Academia Catavencu." spune Adrian Rus, director general al Medien Holding, care confirma ca data de aparitie a urmatorului numar va fi miercuri, 29 iunie.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, Academia Catavencu, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - Caminul, Casa Mea, Domus si Planul Casei Mele, revista de B2B, Unelte si echipamente, site-ul www.casamea.ro si emisiunea tv Caminul de 5 stele), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media, MH Events si MH Conferences.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  384 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by