newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Elevate si Akzo Nobel dau alta fata lifturilor din blocurile de pe Calea Grivitei


PDF Print
A | a
E-mail
de Elevate | Miercuri, 18 mai 2011, 15:21 webReleases | Media

Lift renovat | Foto: webPR.ro
Akzo Nobel impreuna cu Elevate renoveaza 20 de lifturi din blocurile de pe Calea Grivitei din Bucuresti. La o saptamana de la demararea actiunii de Corporate Social Responsibility (CSR), s-a finalizat deja renovarea primelor doua lifturi.

Renovarea consta in imbracarea cabinei liftului cu aluminiu si dotarea cu oglinzi, amplasarea de linoleum de trafic intens pe podea, reconditionarea usilor, schimbarea becurilor. Scopul acestei actiuni este de a face mai placute cele cateva minute petrecute de locatari zilnic in acest spatiu, de multe ori anost. Renovarea lifturilor, sustinuta financiar de Akzo Nobel, este mai mult decat binevenita si contribuie la cresterea calitatii vietii tuturor locatarilor din cele 20 scari de bloc.

"Incercam sa aducem o pata de culoare in viata oamenilor si sa transformam niste spatii perimate in unele prietenoase. Actiunea este totodata utila si aateptata de locatarii de pe Calea Grivitei. Daca de obicei inlocuirea ascensoarelor este un proces greoi si foarte costisitor, vesnic amanat de cei care ar trebui sa se ocupe, atunci o mana de ajutor din partea noastra este primita cu bine. Ne bucuram ca Elevate ne-a prezentat aceasta oportunitate si ca impreuna am demarat proiectul de renovare a lifturilor", declara Marius Pintea, Market Managerul Akzo Nobel Romania.

"La Elevate ne-am straduit intotdeauna sa fim un exemplu, chiar si pentru companiile mai mari, si sa avem un impact pozitiv in comunitatile cu care intram in contact.
De cand am fondat Elevate am visat la acest moment in care o companie privata din Romania va contribui la imbunatatirea vietii locatarilor din blocuri, transformand un lift invechit intr-un spatiu agreabil. Felicit Akzo Nobel pentru aceasta initiativa, afirma Tudor Maxim, fondator Elevate.

Presedintele Asociatiei de Locatari dela Bloc K, Calea Grivitei 203, domnul Florin Negru, apreciaza aceasta actiune: "Renovarea lifturilor a adus un spor de confort pentru locatarii nostri. Este un confort deosebit, mai ales pentru ca aceste lifturi erau din anii '60 si de atunci au existat interventii strict de intretinere. De la locatari am primit reactii mai mult decat pozitive. Chiar in prima zi de la montarea noii cabine, am primit 3-4 telefoane. Am avut cu echipa Elevate o colaborare frumoasa, o colaborare in adevaratul sens al cuvantului. Afirm acest lucru desi sunt pretentios.As continua si aa recomanda oricand colaborarea cu Elevate".

Akzo Nobel este cel mai mare producator de vopsele si lacuri la nivel global si un producator major de substante chimice de specialitate. Avand sediul central in Olanda la Amsterdam, Akzo Nobel opereaza in peste 80 de tari si are peste 50.000 de angajati. Cele mai cunoscute branduri cu care este prezent grupul olandez in Romania sunt Dulux (vopsea lavabila), Sadolin (lacuri pentru tratarea lemnului) si Hammerite (vopsea pentru metale). Elevate este o agentie de publicitate indoor, specializata pe publicitate in lift sau alte spatii apropiate de public, pe suporturi fixe si prin proiecte speciale. Retelele Elevate ofera acoperire in cladiri de birouri, blocuri de locuinte, saloane de coafura, baruri si restaurante, cabinete stomatologice. Inca de la infiintare, Elevate si-a asumat constant responsabilitatea sociala si a colaborat cu cele mai importante ONG-uri din Romania si cu numerosi parteneri.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  415 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings