newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: M.S.Consulting si Alfa Cont isi unesc resursele pentru a obtine avantaj competitiv pe piata de research


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Vineri, 11 februarie 2011, 11:41 webReleases | Media

M.S. Consulting si Alfa Cont si-au unit fortele intr-un joint venture, punand bazele unei noi companii, Alfa Cont Research.

Alfa Cont Research aduce capabilitati de marketing research ce acopera practic toata plaja de optiuni si instrumente existente, oferind astfel sansa unei reale deschideri catre cele mai noi si mai inovative resurse in domeniu.  

Zestrea celor doua companii insumeaza 20 de ani de experienta, 15 specialisti si un portofoliu  semnificativ de clienti multumiti.

Prin aceasta uniune Alfa Cont Research se va integra in grupul marilor companii de cercetare de piata si va continua sa ofere partenerilor sai aceeasi abordare individualizata, flexibila si customizata.

Cu o bogata experienta atat in partea de monitorizare media (Alfa Cont) cat si privind cercetarea de marketing conventionala si moderna (M.S. Consulting), noua companie Alfa Cont Research se va axa pe dezvoltarea de servicii integrate de cercetare, destinate tuturor  jucatorilor semnificativi din piata. Pachetul de servicii de cercetare privind Social Media constituie o parte importanta a acestui demers si vine in intampinarea celor care urmaresc sa isi maximizeze eficienta investitiilor in media non-conventionala.

Cu o retea de operatori ce acopera intreaga tara si un panel de utilizatori online care pana la finalul lunii martie va depasi 50,000 respondenti, Alfa Cont Research ofera partenerilor sai posibilitatea de a apela la servicii de cercetare complexe si de a intervieva un panel solid ce acopera toate regiunile istorice ale Romaniei.

Sub motto-ul "Nu lasam nicio piatra neintoarsa" Alfa Cont Research pune la dispozitia beneficiarilor cercetarii atat concluzii si recomandari actionabile cat si consultanta privind implementarea acestor rezultate in strategia de marketing si comunicare. Scopul final al acestui demers este sustinerea clientului in obtinerea unui ROI optim.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  475 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by