newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Revista JOY: acum publicata de Ringier


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Vineri, 26 noiembrie 2010, 17:51 webReleases | Media

JOY Romania va fi  publicata incepand cu numarul de februarie 2011 de Ringier Romania. Marquard Media AG editor si detinator al licentei internationale a revistei JOY a decis sa incheie un nou contract de licentiere pentru Romania cu trustul de presa Ringier. Ca editor al revistei Bolero, revista concurenta cu JOY pe segmentul pocket glossy, Ringier a decis sa consolideze piata prin inchiderea revistei Bolero si preluarea licentei JOY editata pana acum de Edipresse AS. Ultima editie a revistei Bolero va fi cea de ianuarie.

Conform ultimelor date de audienta pentru anul 2010, JOY Romania este liderul segmentului pocket glossy. "Revista JOY  va continua sa ofere un mix atragator de moda, frumusete, tendinte combinate cu ultimele stiri din lumea vedetelor si cele mai incitante sfaturi despre barbati, dragoste si relatii" declara Simona Georgescu, Redactor Sef.

Ringier Romania este unul dintre cele mai mari trusturi de presa din Romania, ce detine titluri ca Unica, Lumea femeilor, Bravo si cotidianul Libertatea. "Suntem incantati de faptul ca vom lucra impreuna cu Ringier, un partener puternic, experimentat si inovativ", declara Frances Evans, International Licensing Director pentru Marquard Media AG.

Dragos Varsandan, Director Executiv al diviziei de reviste a Ringier Romania declara: "Ne bucuram sa avem in portofoliul nostru de reviste un brand international atat de bine cunoscut cum este JOY. Ne asteapta un viitor interesant in care vom avea grija sa pastram standardele ridicate si reputatia revistei JOY, continuand sa o dezvoltam pentru a putea tine pasul cu exigentele economice si cu piata revistelor, in permanenta schimbare."

JOY este una dintre revistele cu cea mai mare crestere pe piata revistelor pentru femei. Este disponibila in 13 editii in 19 tari (Germania, Austria, Elvetia, Ungaria, Serbia, Bosnia, Muntenegru, Romania, Cehia, Slovacia, Croatia, Polonia, Rusia, Kazahstan, Ucraina, Bulgaria, Lituania, Letonia si Slovenia). Cu un impresionant tiraj vandut de peste 1,4 milioane de copii, JOY este citita de peste 3,5 milioane de oameni in fiecare luna.

Marquard Media AG, Zug, Switzerland este detinuta 100% de Jurg Marquard. Avand peste 650 angajati, compania publica 35 titluri si 30 siteuri in Germania, Austria, Elvetia, Polonia si Ungaria si este prezenta cu editii sub licenta in multe alte tari.

Ringier este o companie media multinationala. Fondat in 1833, grupul Ringier are investitii importante in print, statii de radio si productii de televiziune. Din portofoliul sau fac parte de asemenea, numeroase platforme web si telefonie mobila, precum si tipografii. Ringier este o companie elvetiana de familie cu sediul la Zurich.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  689 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by