newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Din 4 octombrie, B1 lanseaza noua grila de toamna


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 30 septembrie 2010, 11:13 webReleases | Media

Pe 4 octombrie, B1 isi lanseaza grila de toamna, cu programe noi si modificari importante in structura unor emisiuni deja consacrate.

Robert Turcescu, "tranferul toamnei", debuteaza pe B1 cu "100%", productia tv care l-a consacrat, difuzata  in prime time, de luni pana joi, de la 20.00. Din 4 octombrie, jurnalistul revine la conceptul initial al acestei emisiuni, in care dezbaterea va avea loc cu un singur invitat, un interviu clasic, nu o sueta televizata, ceva total diferit fata de toate talk show-urile de pe piata tv a momentului.

"Nasul", cel mai longeviv talk show tv si lider constant de audienta, isi modifica ora de difuzare, tot de luni, 4 octombrie, cand va intra de la 21.00. Pana la miezul noptii, Radu Moraru va cauta, impreuna cu invitatii sai, solutii pentru probleme care ne dor pe toti, va starni controverse, va oferi telespectatorilor un talk show curajos si va ajuta in continuare la repunerea Romaniei pe directia corecta.

Din 4 octombrie, debuteaza si talk show-ul "2+1" cu Ioana Lupea si Mircea Marian, doua voci de valoare ale presei scrise. Emisiunea este conceputa sub forma unui interviu, cu un singur invitat, pe teme de actualitate, din zona politicului, socialului si economicului. Productia va pastra structura Interviurilor 2+1 din "Evenimentul zilei" si va fi transmisa in direct de luni pana joi, de la ora 19.00.

Odata cu lansarea noii grile, se schimba si ora de difuzare a emisiunii "Evenimentele zilei". La fel ca pana acum, se vor analiza si dezbate principalele evenimente ale zilei, insa in trei ore, nu patru, in intervalul 15.00 - 18.00, alaturi de invitatii Alinei Stancu si ai lui Horia Ghibutiu.

"6! Vine presa" va fi prezentata, din prima saptamana a lunii octombrie, de Ioana Reit(fosta prezentatoare a  Stirilor de la ora 12.00 )si va dura doar o ora, de la 18.00 pana la 19.00. Impreuna cu invitatii din studio, Ioana va intoarce pe toate fetele subiectele zilei.

"Saptamana mondena" a Roxanei Iliescu devine productie de sine statatoare, live, interactiva, cu invitati si cele mai proaspete noutati despre vedete, fiind programata in fiecare vineri, de la ora 19.00.

Emisiunile neconventionale marca B1 raman in continuare in grila, in weekend, pe aceleasi intervale orare cunoscute. Astfel, Urania va realiza previziunile sale exacte la "Pasul Fortunei" vineri, la 17.00, "Codul lui Oreste" isi asteapta telespectatorii vinerea, de la 22.00, iar Alina Badic depaseste zona de confort a conversatiei obisnuite la "360ᅡ", in fiecare sambata, de la ora 16.30.

Lor li se adauga "Condamnatii" (duminica, 19.30), emisiunea realizata de Adriana Stoicescu  (premiata anul acesta cu "Premiul APTR pentru interviu") care pregateste alte povesti surprinzatoare din spatele gratiilor si "Briefing" (duminica, la 16.00), in cadrul careia Madalina Ilinca si Dana Tacea, alternativ, fac o sinteza a celor mai interesante evenimente sociale si politice ale saptamanii.

Seara de sambata este dedicata in continuare filmului romanesc. Alte programe de referinta ale sfarsitului de saptamana sunt "Destinatii la cheie" (sambata, la 14.00; Theea colinda Europa si ofera telespectatorilor cel mai bun ghid de calatorie), "Tainele sanatatii si frumusetii" (sambata, la 18.00; Lucia Bubulac va trata in continuare subiecte de mare interes din domeniul sanatatii, intr-o maniera foarte accesibila), "By Monica Columbeanu" (duminica, de la 18.30; in noul sezon, Monica Columbeanu impartaseste, in exclusivitate,  cele mai palpitante experiente avute in America), "High Life" (duminica, ora 21.00, Monica Stan provoaca la confesiuni personaje interesante din high life-ul autohton) si "Cinemas" (duminica, 23.00, Florin Barbu si-a propus sa acopere toate filmele romanesti noi si evenimentele care conteaza).

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  500 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by