newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Discovery anunta noi echipe de management in Europa


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 27 septembrie 2010, 18:12 webReleases | Media

27 Septembrie, Londra & Varsovia: Discovery Networks International anunta o noua structura a echipei de senior management pentru operatiunile sale din Europa, Orientul Mijlociu & Africa.

Noul mod de organizare presupune impartirea operatiunilor din Europa in functie de criterii geografice, grupand in doua mari regiuni pietele aflate la acelasi nivel de dezvoltare: Europa de Est si Europa de Vest.

Echipa de senior management pentru Europa de Est va fi responsabila de zece branduri de televiziune, disponibile pe 99 de piete, intre care Polonia, Romania, Ungaria, Republica Ceha, Rusia, dar si Orientul Mijlociu si Africa. Operatiunile vor fi conduse de Discovery Networks Europa de Est, din sediile de la Varsovia si Londra, alaturi de birourile locale din Rusia, Romania, Ungaria si Republica Ceha.

Echipa de senior management pentru Europa de Est este alcatuita din:
  • Katarzyna Kieli - Executive Vice President & Managing Director, Europa de Est
  • Phillip Luff - Acting General Manager, Europa Centrala
  • Paul Welling - Head of Channels
  • Fulvia Nicoli - Senior Vice President, Head of Research & Insight
  • Chris Shaw - Senior Vice President, Ad-sales
  • Caleb Weinstein - Senior Vice President, Head of Distribution & Acting General Manager Emerging Markets
  • Jon Bennett - Director, Corporate Communications
Katarzyna Kieli, EVP & Managing Director, Discovery Networks Europa de Est, a declarat: Noua impartire geografica si echipele de conducere talentate reprezinta o oportunitate pentru cresterea afacerilor Discovery in Europa si in regiune, aducand laolalta piete mature sau in plina dezvoltare a serviciilor pay TV.

Echipa de senior management pentru Europa de Vest acopera 16 piete, intre care Marea Britanie, Germania, Europa de Sud si de Nord si Benelux. Operatiunile vor fi conduse de Dee Forbes, Executive Vice President, Discovery Networks Marea Britanie & Europa de Vest. Noua echipa va fi responsabila de peste 17 branduri, printre care Discovery Channel, Quest, Animal Planet, Discovery Science si TLC. Operatiunile vor fi conduse in continuare din sediul central de la Londra si din birourile regionale din Italia, Spania, Benelux, Germania, Norvegia, Suedia, Finlanda si Danemarca.   

Despre Discovery Communications
Discovery Communications este compania numarul unu in lume in productia de programe documentare, ajungand in casele a peste 1,5 miliarde de abonati, din peste 180 de tari. Discovery ii indeamna pe oameni sa exploreze lumea in care traiesc si sa-si urmeze curiozitatea, atat prin intermediul celor peste 100 de retele globale, conduse de Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD, cat si prin intermediul produselor si serviciilor comerciale si educationale de top sau prin portofoliul diversificat de servicii media digitale, incluzand HowStuffWorks.com. In Europa, Orientul Mijlociu si Africa, exista 13 marci Discovery, disponibile unui numar de 230 milioane de abonati, din 115 tari, oferind programe adaptate in 28 de limbi.

 Citeste mai multe despre     | 
  308 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by