newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Dolce Sport, o noua etapa in evolutia Dolce


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 15 septembrie 2010, 14:06 webReleases | Media

Dupa lansarea serviciilor de IPTV in 2009, Dolce intra intr-o noua etapa de dezvoltare prin lansarea canalului propriu Dolce Sport care si-a prezentat saptamana aceasta grila de emisiuni si echipa redactionala.

"Lansarea oficiala a primului sau canal tematic, Dolce Sport, care reprezinta o noua etapa in evolutia serviciilor de televiziune oferite de Romtelecom, va fi urmata in viitorul apropiat de introducerea unor noi canale TV tematice sub brandul Dolce, de muzica si filme, care vor consolida pozitia de furnizor de divertisment a companiei prin care ne dorim sa ne diferentiem pe piata. In perioada imediat urmatoare vom livra clientilor nostri o cantitate dubla de sport prin al doilea canal dedicat, Dolce Sport 2," a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Dezvoltarea Afacerii. Pentru mai multe date privind evolutia Dolce, click aici.

Din aceasta saptamana, Dolce Sport 1 si 2 intra in direct cu meciurile din Liga Campionilor si se prezinta in fata telespectatorilor cu cei mai buni specialisti pentru comentarii sportive din tara, intre care Vlad Enachescu, Emil Gradinescu, Cosmin Baleanu si Bogdan Cosmescu (vezi profilele lor).

"Aducem in fata telespectatorilor nostri cea mai premiata echipa de comentatori, profesionisti a caror experienta cumulata in domeniul presei sportive depaseste 60 de ani, pentru a ne asigura ca le vom oferi acestora experiente inedite. Iar fanilor inraiti le aducem inca o veste buna: cui nu-i ajung doua meciuri de Liga Campionilor UEFA in direct in fiecare seara, poate intra pe dolce-sport.ro si poate urmari live pe internet celelalte partide," a declarat Vlad Enachescu, Director General Dolce Sport. 

Un loc special in grila Dolce Sport il ocupa talkshow-ul zilnic La Dolce Liga, a carui ora de difuzare va depinde de transmisiunile in direct ale celor mai importante partide, si care va trata "la cald" evenimentele importante din sport, cu precadere pe cele din Ligile care mentin atentia microbistilor: Liga Campionilor UEFA si cele romanesti de fotbal. Va fi o emisiune dinamica, pigmentata de interventii in direct din diverse locatii, de scurta durata, de aproximativ o ora si prezentata de doi oameni de televiziune tineri, dar deja cunoscuti in televiziune: Costin Stucan (de luni pana joi) si Claudiu Giurgea (vineri-duminica).

Stirile Sport 24 vor acoperi evenimentele din lumea sportului intern si international, prezentand cele mai proaspete noutati pentru telespectatorii canalelor Dolce Sport. Acestora li se vor adauga in curand alte emisiuni. Morning Sport va da un gust mai bun cafelei de dimineata a oricarui microbist - Dorinel Artene va face revista presei sportive, va analiza impreuna cu invitatii sai evenimentele din ziua precedenta si le va comenta pe cele din viitorul apropiat. Sport Center va fi un maraton care va combina jurnalismul de calitate cu transmisiunile diverselor competitii sportive in week-end-uri. Comentarii alaturi de invitati in studio, pase catre corespondentii aflati in mijlocul celor mai importante evenimente sportive si meciuri in direct sunt ingredientele unei retete care va intra usor in meniul iubitorilor de sport.

La Dolce Sport se pot viziona in acest moment toate meciurile de fotbal din UEFA Champions League, dar si competitii precum Cupa Mondiala la handbal feminin, in care Romania isi va apara titlul de campioana, sau cele mai importante partide ale Ligii a 2-a de fotbal din Romania. Vezi lista completa a competitiilor pentru care Dolce Sport a achizitionat drepturi de difuzare.

Canalul Dolce Sport este disponibil pe platformele Dolce (DTH si IPTV), NextGen si Boom, fiind vizionat in peste 1,2 milioane de case din Romania.   

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1240 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Buna! (Miercuri, 15 septembrie 2010, 14:34)

    mihai [anonim]

    Cumparati va rog si drepturi de transmisie a unor turnee de tenis. daca nu aveti fonduri pentru cele 10 turnee de 1000(fostele masters series) macar turnee ATP 500 sau ATP 250! Va multumesc
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings