newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Discovery Channel isi lanseaza grila de toamna sub conceptul "Descopera eroul din tine!"


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 7 septembrie 2010, 17:36 webReleases | Media

Descopera eroul din tine | Foto: HotNews.ro
Noua grila de toamna a postului Discovery Channel, creata sub conceptul ¬Descopera eroul din tine!¬, aduce telespectatorilor premiere cu cei mai cunoscuti eroi Discovery, dar si 7 productii locale de scurt metraj, cu protagonisti romani care intruchipeaza spiritul Discovery prin pasiunile si stilul lor de viata.  

"Pentru Discovery, a fi erou inseamna sa ai curajul sa iti traiesti pasiunile la maxim si sa fii o sursa de inspiratie pentru altii. De la Tehnici esentiale de supravietuire la Vanatorii de mituri, asta fac personajele din programele noastre, fiecare in felul sau. Vrem sa aratam ca oamenii de felul acesta nu sunt doar personaje de televiziune, ci se afla printre noi in fiecare zi. Pe unii dintre ei i-am gasit chiar aici, in Romania; am filmat povestile lor si le vom difuza pe Discovery Channel in lunile septembrie si octombrie," a explicat Ada Roseti, Channel Director pentru Romania, Ungaria, Republica Ceha si Slovacia, DNCE.

Un aeromodelist, un motociclist care a calatorit pana in Mongolia si inapoi, un tanar practicant de parkour si un doctor care salveaza oameni de la celalalt capat al lumii, sunt doar cativa dintre protagonistii povestilor din Romania, pe care telespectatorii postului Discovery Channel ii vor putea vedea, incepand cu 27 septembrie, in fiecare zi, de la ora 22.00. Filmele sunt scurt-metraje de cate 3 minute, pentru productia carora Discovery Romania a colaborat cu Videograma si Transart.

Tot in noua grila de toamna, Discovery Channel a inclus si cateva premiere prezentate de unii dintre cei mai faimosi "eroi" ai postului. Incepand cu a doua saptamana a lunii septembrie, in fiecare seara, la ora 22.00, fanii vor putea viziona urmatoarele emisiuni, parte din campania "Descopera eroul din tine":

Luni, ora 22.00 ¬ Tehnici de supravietuire urbana

Marti, ora 22.00 ¬ Cele mai dure orase din lume

Miercuri, ora 22.00 ¬ Ross Kemp in jungla urbana (sezoanele 2 si 3)

Joi, ora 22.00 ¬ Ray Mears si tehnicile indigenilor

Sambata, ora 22.00 ¬ Dr G, medic legist

Duminica, ora 22.00 ¬ Monstrii apelor (sezonul 2)

Printre premierele lunii septembrie la Discovery Channel se mai numara: O prada mortala, sezonul 6 (in fiecare duminica, la ora 23) sau 9/11 Dupa caderea turnurilor (11 septembrie, la ora 22.30).  

Noua campanie de marketing a postului Discovery Channel, bazata pe conceptul ¬Descopera eroul din tine¬, se va desfasura in perioada 13 septembrie ¬ 30 octombrie si va cuprinde activitati ATL - outdoor (panouri afisate in 7 orase), metrou, cinematografe, print, online ¬ si activitati de PR. Toate creatiile folosite in campania ATL prezinta eroi ai programelor Discovery Channel: Bear Grylls (Tehnici de supravietuire urbana), Ross Kemp (Ross Kemp in jungla urbana) si Jeremy Wade (Monstrii apelor), dar si trei dintre eroii Discovery locali: Mihai Barbu (motociclist), Florin Marza (practicant de parkour) si Roland Hermann (medic calator).

Elementele creative folosite in aceasta campanie au fost realizate de echipa interna de creatie a Discovery Networks. Agentiile externe implicate in campanie sunt Zenith Optimedia pentru media planning si buying, Httpool pentru planificarea si implementarea campaniei online (incluzand Facebook) si Grayling pentru implementarea activitatilor de PR.
 

Despre Discovery Communications

Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) este compania de mass-media non-fictiune numarul unu in lume, avand cumulat peste 1,5 miliarde de abonati in peste 180 de tari. Discovery ofera oamenilor posibilitatea de a-si explora universul si de a-si satisface curiozitatea prin intermediul celor peste 100 de retele la nivel global, conduse de Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD, precum si produse si servicii educationale si de larg consum de cea mai inalta calitate si un portofoliu diversificat de servicii pentru medii digitale, printre care HowStuffWorks.com. In Europa, Orientul Mijlociu si Africa, 13 marci Discovery sunt puse la dispozitia celor 230 de milioane de abonati din 115 tari, oferind programe adaptate in 28 de limbi diferite.
 

Pentru mai multe informatii:

Grayling Romania

Madalina Iacob

madalina.iacob[at]grayling.com

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  529 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings