newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Digi Sport - 1 an de la lansare cu o noua imagine si un nou slogan


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Vineri, 23 iulie 2010, 18:05 webReleases | Media

Spectacolul campionilor | Foto: RCS & RDS
Digi Sport, televiziunea de sport a RCS & RDS, aniverseaza, la 23 iulie 2010, 1 an de emisie si de transmisiuni in direct si in exclusivitate ale celor mai puternice competitii sportive nationale si internationale: derby-urile Ligii 1 de fotbal, Primera Division, Premier League, Italia Seria A, campionatul de motociclism Moto GP, campionatele interne de handbal (masculin si feminin), meciuri din NBA, turnee de tenis, judo, box, polo si meciuri din multe alte sporturi.

La numai 1 an de emisie, Digi Sport aduce telespectatorilor sai - clientii serviciului de televiziune prin cablu si prin satelit Digi TV, al RCS & RDS - o noua imagine a postului si un nou slogan: "Digi Sport, spectacolul campionilor!".

"Dorim ca prin pachetul grafic nou, prin elemente stilizate de design, prin culori puternice si prin forta noului slogan, sa oferim o imagine unitara a postului, adecvata continutului unic al televiziunii noastre. Suntem singura televiziune de profil din Romania cu un content atat de bogat si de diversificat si suntem televiziunea care transmite cele mai importante meciuri dintr-o serie de sporturi de interes maxim pentru telespectatori, mai ales din fotbal romanesc si international. Prin noul slogan si noua imagine, transmitem si mai pregnant telespectatorilor nostri, ca adevaratii campioni sunt aici, la Digi Sport si ca acestia fac spectacol pentru ei!", spune Teodor Avramescu, Director Departament Sport, Digi Sport.

Emisiuni noi si transmisiuni exclusive noi: Fotbal Club si FORMULA 1

Televiziunea aniverseaza 1 an de transmisiuni printr-o noua emisiune dedicata fotbalului intern, talk show-ul Fotbal Club, cu transmisiuni directe si numeroase materiale despre fotbalul romanesc pregatite de redactorii Digi Sport. Incepand cu prima editie a emisiunii, de luni, 26 iulie, orele 16.00 si continuand cu editiile programate in intervalul luni - joi al fiecarei saptamani, telespectatorii Digi Sport ii vor putea urmari pe Andrei Vochin si Ion Craciunescu, disecand arbitrajul si tactica jocului celor mai spectaculoase meciuri ale Ligii 1. Derby-urile Ligii 1, transmise exclusiv la Digi Sport si alte meciuri din campionatele romanesti vor fi analizate "la rece" de cei doi specialisti si comentate de invitatii emisiunii.

Fotbal Club nu este singura noutate a postului, noi competitii importante anuntandu-se in curand la Digi Sport si la Digi Sport Plus. Televiziunea va completa binecunoscutele competitii transmise pana acum in direct si de foarte multe ori in exclusivitate, cu noi campionate de nivel mondial. Din 2011 iubitorii sporturilor cu motor vor putea urmari numai la Digi Sport - pe langa Moto GP - si FORMULA 1.
La aceste noutati se adauga o noua prezentatoare pentru emisiunea de Stiri, Raluca Hogyes si in curand, o noua prezentare a site-ului televiziunii, www.digisport.ro.

Derby-urile Ligii 1, la Digi Sport HD - spectacol maxim la calitate maxima a imaginii!

Incepand cu 23 iulie 2010, Digi Sport isi asteapta telespectatorii cu o surpriza: derby-urile Ligii 1 la o calitate de 5 ori mai buna a imaginii, prin Digi Sport HD. Digi Sport HD este cel de-al treilea canal al Digi Sport si a fost lansat de catre RCS & RDS in urma cu doua luni tocmai pentru a asigura iubitorilor de sport, spectacol maxim la calitate maxima a imaginii! Clientii RCS & RDS primesc gratuit canalul de sport in format HD, in cadrul unuia dintre pachetele de televiziune digitala cu preturi reduse, specifice televiziunii analogice: 25 lei si 33 lei (inclusiv TVA). Prin aceste pachete TV, abonatii Digi TV urmaresc cele mai importante transmisiuni sportive in cel mai bun format si vizioneaza la calitatea digitala a imaginii pana la 87 programe digitale: 83 canale de film, muzica si stiri plus inca 4 programe HD (TVR HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, Utv HD).

Digi Sport este televiziunea cu continut sportiv a RCS & RDS, compania lider pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania.
Digi Sport ofera telespectatorilor din Romania, prin canalele de televiziune Digi Sport si Digi Sport Plus, transmisiuni in direct si in exclusivitate ale celor mai puternice competitii sportive nationale si internationale: Liga 1 de fotbal din Romania, Campionatul Spaniei - Primera Division, Premier League, Italia Serie A, campionatul de motociclism Moto GP, campionatele interne de handbal. Telespectatorii Digi Sport pot alege dintr-o gama variata de sporturi, gimnastica, tenis-ul, polo, judo si box-ul completand transmisiunile televiziunii cu cel mai variat content sportiv din Romania. De curand televiziunea emite si in format HD, prin Digi Sport HD, la care telespectatorii pot urmari la o calitate de 5 ori mai buna a imaginii, derby-urile Ligii 1 din Romania, handbal romanesc si multe alte transmisiuni din competitiile mondiale, importante pentru telespectatorii romani.
Digi Sport poate fi receptionat prin serviciile de televiziune Digi ale RCS & RDS: pe teritoriul intregii tari - prin televiziunea prin satelit a companiei si in pachetele de programe de televiziune analogica si digitala prin cablu.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1291 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  Digi HD - o gluma buna :-) (Sâmbătă, 24 iulie 2010, 22:17)

  Kataman [anonim]

  Digi HD e de fapt un upscale a lui DigiSport, cu o imagine labartzata de toate jena... deci mai usor cu calitatea de 5 ori mai buna.
  • 0 (0 voturi)    
   DIGI HD (Luni, 26 iulie 2010, 15:29)

   cioby [anonim] i-a raspuns lui Kataman

   @Kataman

   achizitioneaza si tu un TV full HD apoi vino aici si spune cum se vede
   • 0 (0 voturi)    
    DIGI HD (Luni, 16 august 2010, 15:35)

    fox [anonim] i-a raspuns lui cioby

    Prin satelit nimic hd??
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings