newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Lansarea platformei de cumparaturi colective e-redus


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 21 iulie 2010, 19:11 webReleases | Media

Platforma e-redus se bazeaza pe principiul cumpararii colective, oferind cupoane valorice cu reduceri de minim 40% pentru perioade strict delimitate in timp, intre 1 zi si 7 zile in functie de natura produsului/ serviciului oferit. Fiecare potential cumparator poate achizitiona unul sau mai multe cupoane valorice, la un pret cu 40 - 90% mai mic decat valoarea reala a cupoanelor si le poate folosi ulterior intr-un anumit interval de timp. Toate reducerile sunt oferite de partenerii site-ului, companii din diferite domenii de activitate.

¬Platforma de cumparaturi online e-redus este un veritabil ghid de petrecere a timpului liber, propunandu-si sa apropie comerciatii si clientii, oferind fiecaruia beneficiile dorite: reduceri de peste 40% pentru cumparatori si un numar mare de clienti pentru partenerii site-ului. Reducerile oferite cumparatorilor sunt diversificate, acoperind domenii vaste, de la activitati culturale si sportive, pana la servicii de ingrijire corporala sau activitati din sectorul HORECA, astfel ca fiecare cumparator isi poate gasi, la un moment dat, oferta sau serviciul care il intereseaza¬, a declarat Andrei Popa, Director General e-redus.

Primele cupoane de reduceri au fost oferite cumparatorilor pe 14 iulie si au acoperit domeniul HORECA, clientii e-redus beneficiind de o reducere de 40% la toate fripturile si garniturile restaurantului Special Steak House, precum si de reduceri permanente de 10- 20%. Cuponul este valabil timp de o luna, in perioada 18 iulie ¬ 16 august pentru toti clientii e-redus.

In prezent, e-redus ofera cupoane de reducere de 60% la competitiile organizate de Stalingrad Laser Tag, iar urmatoarele oferte vor acoperi sectorul HORECA (prin reducerile de 40% ale Cafenelei Istanbul) si sectorul wellness (prin reducerile de 60% oferite de Mood SPA).

Despre e-redus

e-redus este un nou model de afacere, bazat pe puterea de cumparare colectiva, prin care se obtin reduceri de peste 40% la serviciile si produsele oferite de diferiti comercianti locali.

Pentru a putea beneficia de oferte, potentialii cumparatori trebuie sa isi creeze cont pe www.e-redus.ro si sa se autentifice.

Platforma online le ofera cumparatorilor posibilitatea de a afla in timp util ultimele oferte prezentate pe site, printr-o alerta periodica trimisa pe adresa de e-mail folosita la inregistrare.
  1087 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings