newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Kinecto lanseaza www.avonsun.ro  - "primul site care te pregateste pentru plaja"


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 6 iulie 2010, 18:42 webReleases | Media

Bucuresti, 6 iulie 2010 - Kinecto, agentia de comunicare interactiva din cadrul Tempo Group, lanseaza prima platforma online care pregateste consumatorii pentru plaja, dedicata gamei de produse Avon Sun. Noul website ofera utilizatorilor posibilitatea de a interactiona cu toate produsele gamei si de a obtine recomandari personalizate cu privire la protectia solara, necesara in aceasta perioada. In plus, platforma include inovatii precum optiunea "live broadcast de la mare", unde se poate observa in orice moment cat sunt de aglomerate plajele si prezinta informatii actualizate despre starea vremii pe litoral.

"Sezonul verii aduce in prim-plan, din nou, problema protectiei solare si a unui ten sanatos si curat. Avon acorda o importanta deosebita sanatatii pielii, asadar noul website dedicat gamei Avon Sun are o puternica componenta educationala. Noua platforma ofera utilizatorilor informatii utile despre regulile generale de protectie solara si ingrijire, dar cuprinde si elemente interactive care sa-i ghideze pe vizitatori in alegerea produsului potrivit fiecarui tip de piele", a declarat Stela Toderascu, PR & Advertising Manager  Avon Cosmetics Romania.

Noua pagina web reprezinta  atat o imagine a produselor companiei, cat si o modalitate de a se apropia mai mult de consumatori si de a le intelege dorintele. Desi este extrem de simplu de utilizat, site-ul ofera, pe de alta parte, facilitati multiple pentru utilizatori. Un exemplu este sectiunea Stim ce ai facut asta vara, in care acestia pot primi recomandari personalizate cu privire la protectia solara, in functie de problemele pe care le-au intampinat in anul precedent.

Mai mult, vizitatoarele www.avonsun.ro pot participa la concursul "Blonde vs. Brunete", care le poate aduce premii (produse din gama Avon Sun), raspunzand la un sondaj despre protectia solara. Concursul urmareste sa indice diferentele si asemanarile intre cele doua tipologii de piele, din perspectiva protectiei solare.

Alte elemente interactive incluse in noua platforma sunt: un joc in care se testeaza cunostintele cu privire la ingrijire si protectie solara sau e-cards prin care vizitatoarele site-ului isi pot invita prietenii la mare.

Design-ul paginii este in linie cu gama Avon Sun, remarcandu-se prin caracteristici personalizate, precum: background-ul care se schimba in functie de ora, widget care arata in timp real starea vremii de la mare (Constanta), dar si recomandari cu privire la produsele potrivite fiecarui moment (in functie de temperatura, ora, intensitatea soarelui).

Echipa care a lucrat la dezvoltarea proiectului este formata din:

Kinecto
Client Service: Laura Ulea, Account Manager, Ionela Buta, Client Service Director
Art Director: Marius Vlad
3D & Flash: Stefan Gradinar, Vlad Soroceanu, Emilian Stanescu
Programare: Alexei Marasteanu
Strategic Planning: Dana Pascu, Radu Ionescu
Copywriting: Stefan Perju

 Citeste mai multe despre     |   | 
  442 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by