newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Antena 3 lanseaza site-ul meteoplus.ro si relanseaza portalul de stiri antena3.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de Carla Donciu | Marţi, 22 iunie 2010, 15:58 webReleases | Media

logo A3 | Foto: webPR.ro
Antena 3 anunta lansarea site-ului meteoplus.ro, un serviciu online de furnizare a informatiilor despre starea vremii si prognoza, care foloseste datele oficiale pentru Romania puse la dispozitie de Administratia Nationala de Meteorologie.

Meteoplus.ro ofera intr-o forma grafica atractiva si cu o interfata usor de utilizat informatii despre conditiile meteo curente si prognoza in Romania si Europa, pe regiuni geografice si in peste 100 de localitati, date actualizate la fiecare 15 minute. De asemenea, meteoplus.ro furnizeaza informatii detaliate despre evolutia vremii in principalele zone turistice din Romania, la munte, pe litoral si in delta.

Stirile meteoplus.ro aduc utilizatorilor site-ului plusul de informatie utila legata de prognoza vremii la evenimentele care au loc in aer liber, influenta vremii asupra organismului uman, asupra mediului, fenomene meteo extreme cu explicatii despre producerea lor. Meteoplus.ro este locul pe unde trebuie sa treceti daca vreti sa stiti cum va fi vremea la urmatorul concert din weekend, cate grade are apa marii, cat de frig e in statiunile de la munte sau daca va ploua la meciul de fotbal al echipei favorite.

Pentru cei interesati de statistici, meteoplus.ro ofera o sectiune specializata, cu o arhiva a datelor meteo inregistrate in Romania in ultimele decenii.

Pe prima pagina a site-ului, vizitatorii pot accesa un modul de stiri video despre vreme, imagini de la fenomene meteo extreme furnizate de portalul videonews.ro, dar si imagini de satelit si animatii cu evolutia temperaturii si a precipitatiilor pe continent.

Meteoplus.ro gazduieste si o rubrica permanenta de recomandari de timp liber si de calatorii pe care le face Mihai Jurca, realizatorul si prezentatorul stirilor meteo de la Antena 3.

Oferta online a Antenei 3 se upgradeaza prin relansarea portalului de stiri antena3.ro. Cu un design imbunatatit, cu o structura a categoriilor simplificata, cu un plus de interactivitate, cu o sectiune multimedia adaugita, antena3.ro isi consolideaza pozitia pe piata portalurilor de stiri din Romania. Conform SATI, antena3.ro se clasa pe pozitia a patra in functie de numarul de vizite, aproape 4.700.000 in luna mai 2010. Portalul obtine o crestere spectaculoasa de trafic comparativ cu luna mai a anului trecut, cu 55% mai multe vizite, cu 63% mai multe afisari de pagini si cu 48% mai multi clienti unici.

In acest  moment, antena3.ro ofera cea mai buna selectie de stiri online, atat din cele difuzate la TV cat si informatii si materiale care apar exclusiv online. Vizitatorii site-ului au la dispozitie un stream live de inalta calitate pentru emisia postului Antena 3, dar si o arhiva cu inregistrari la aceeasi calitate a tuturor emisiunilor Antena 3. La acestea se adauga un radio exclusiv online (Metropol Net) si, in curand, posibilitatea de a urmari in mod gratuit filme online.

Prin aceste noi lansari, oferta online Antena 3 se completeaza la nivel de continut acoperind o gama larga de interese ale vizitatorilor: actualitate, stiri de ultima ora, exclusivitati, Antena 3 Live, stiri sportive, stiri de business, filme si radio online pe antena3.ro, cu varianta accesabila de pe telefonul mobil m.antena3.ro, comunitate de stiri video, content video de la TV si de la utilizatori pe videonews.ro, stiri mondene pe vdtonline.ro, smart shopping, promotii pe totulredus.ro, informatii meteo si utile pentru timp liber pe meteoplus.ro

In luna mai 2010, site-urile Antena 3 au generat in total conform SATI un numar de 5.914.832 de vizite si 17.728.395 de afisari de pagini.

Antena 3 este televiziunea de stiri membra a INTACT Media Group.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  691 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings