newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Europa FM si JTI ofera tinerilor talentati din Romania "Bursele Europa FM"


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 7 iunie 2010, 17:47 webReleases | Media

Si in 2010, Europa FM isi demontreaza ca este de partea ta! Astfel, ca in fiecare an, radioul de milioane de romani si  JTI ofera tinerilor talentati ocazia de a lucra pentru o perioada de 3 luni intr-unul dintre cele mai bune departamente de Stiri din tara.

Cei care doresc sa se inscrie la "Bursele Europa FM", sa invete de la jurnalisti de valoare, premiati atat in tara, cat si in strainatate, se pot inscrie pana pe 11 iunie, trimitand un CV si un eseu in care sa spuna de ce merita aceasta sansa, pe site-ul burse.europafm.ro.

In plus, cele 3 luni de ucenicie sunt remunerate, iar cei mai buni si dedicati bursieri pot fi cooptati in echipa Europa FM.

"Bursele Europa FM sunt o sansa extraordinara oferita celor care isi doresc sa devina jurnalisti. Pe noi, ne-a ajutat enorm, am gasit aici profesionisti care ne-au ghidat primii pasi, ne-au dat sfaturi, dar si increderea lor", au povestit Valentin Chisoceanu, Elena Tudor, Ioana Hagi Stan si Stefan Mako, cativa dintre bursierii Europa FM, care acum aduc oamenilor stirile care conteaza.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  373 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by