newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: McCann Erickson pune umarul la construirea noului spital Marie-Curie


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactie | Luni, 7 iunie 2010, 14:24 webReleases | Media

Agentia McCann Erickson semneaza o ampla campanie de comunicare realizata pentru Fundatia „Salvati-va ingerii”, care are drept obiectiv strangerea de fonduri pentru construirea unui nou spital pentru copii in incinta spitalului Marie Curie.Primul eveniment din cadrul acestei campanii a fost concertul “Rock pentru Viata”, organizat pe 1 iunie, de Ziua Copilului, in Piata Constitutiei, si la care au participat peste 3000 de oameni.

Campania, organizata prin intermediul Fundatiei „Salvati-va ingerii” si derulata pro bono de McCann Erickson, se desfasoara incepand cu 17 mai si cuprinde trei executii TV, radio si materiale de promovare a concertului din 1 iunie.

Spoturile TV si radio, care au mers pe ideea unor copii care iau initiativa sa stranga bani in diferite locatii din Bucuresti, pentru a construi spitalul, au fost realizate – tot pro bono – de casa de productie Tandem Film (producator executiv, Giuliano Doman), cu sprijinul regizorului Radu Jude.

„Clientul a imbratisat pe loc ideea, ceea ce ne-a bucurat foarte mult. La fel de mult cum ne-a bucurat faptul ca Radu Jude a acceptat sa filmeze spoturile, in ciuda timpului de productie infernal de scurt si a faptului ca intotdeauna este o provocare sa lucrezi cu copii”, spune Alexandru Aron, Senior Copywriter McCann Erickson.

Noul spital va fi amplasat pe un teren aflat in proprietatea Primariei Sector 4, Bucuresti, si dat in folosinta Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Maria Sklodowska Curie”. Este vorba de constructia unui ansamblu spitalicesc format dintr-un corp de spital in conexiune cu spitalul actual. Noua aripa, impreuna cu spitalul actual, vor asigura tratamente complexe, acoperind toata gama de afectiuni care in prezent necesita tratamente in afara tarii, de aceea construirea acestui spital reprezinta o necesitate pentru Romania.

Sustinatorii proiectului pot face donatii in contul fundatiei, Cont RO11BRDE410SV08044774100 sau prin trimiterea de SMS-uri la numarul de telefon 877. Contravaloarea unui SMS este de 2 euro.

Alexandru Aron a explicat ca ideea campaniei a aparut foarte usor. “A fost suficient sa ne uitam in realitatea de zi cu zi si sa o combinam cu cele trei ingrediente pe care deja le aveam: copii, bani si rock-ul. Asa s-au nascut cele trei spoturi in care copiii canta de data aceasta rock si nu Tatal Nostru, Inger ingerasul meu sau binecunoscutul hit de metrou <Mamelor din lumea-ntreaga>”.

chipa McCann Erickson care a lucrat la acest proiect este formata din: Gabriela Alexandrescu - Group Account Director, Alexandru Rosca - Senior Account Executive, Luciana Duma - Strategic Planner, Alexandru Aron - Senior Copywriter, Ana Romila - Art Director, Tiberiu Munteanu - A/V Production Manager, Lavinia Chican - Account Director, McCann PR, Beatrice Cicu - Client Service Director, Momentum si Anca Tanasescu - Account Director, Universal McCann.
Din partea Fundatiei „Salvati-va Ingerii”, la proiect au lucrat Liana Stanciu, Mihai Georgescu, Dr. Catalin Cirstoveanu, Dr. Radu Spataru si Dr. Niculina Bratu.

Fundatia „Salvati-va Ingerii”
www.salvativaingerii.ro

###

McCann Erickson Romania este agentia care contribuie cel mai mult la cresterea afacerilor clientilor sai, consolidand dezvoltarea pe termen lung a brandurilor, conform AdMarket 2008. Agentia se ghideaza dupa principiul fondatorului sau, Harry McCann: “O agentie se dezvolta mai repede daca se concentreaza mai degraba pe cresterea business-ului clientilor decat a propriului business”.

Astfel, McCann Erickson are relatii de parteneriat indelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piata: The Coca-Cola Company, Nestlé, Vodafone, L’Oréal, GM-Opel, MasterCard Europe, Tnuva.

Din grupul de comunicare McCann WorldGroup Romania fac parte agentiile McCann Erickson, Momentum, Universal McCann, McCann PR si MRM Worldwide. La nivel international, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice retele de advertising cu birouri in 205 orase din 132 de tari. 

Pentru informatii suplimentare contactati:
Ruxandra Vasilescu, McCannPR – 0723.862.604 sau ruxandra_vasilescu@mccannpr.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  505 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by