newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Sapte Seri vinde publicitate prin Midasmedia


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 19 aprilie 2010, 18:22 webReleases | Media

Bucuresti, 19 aprilie 2010. Liderul de piata al revistelor de timp liber, Sapte Seri, cu un numar de 13 editii in cele mai mai orase ale Romaniei, a desemnat pe MIDASMEDIA ca si casa de vanzari, pe perioada aprilie 2010 - decembrie 2013.

Noul editor al revistei, Sapte Nopti SRL, a initiat un set de schimbari strategice in ce priveste produsul Sapte Seri, atat pentru varianta tiparita a revistei, dar si pentru site-urile grupului, schimbari ce vor fi percepute atat la nivelul structurii, continutului si layout-ul revistei si site-urile grupului, dar si la nivelul pozitionarii de piata si al strategiilor de promovare si de vanzari.

MIDASMEDIA a fost aleasa ca regie de vanzari in urma compararii solutiilor de vanzare existente, inclusiv varianta internalizarii vanzarii saptiului publicitar.

Directorul General si proprietarul Sapte Seri, Andras Kovacs, declara: "Am decis continuarea vanzarilor printr-o regie pentru ca in acest moment este cea mai eficienta forma de vanzare de publicitate, cu conditia unei flexibilizari maxime a solutiilor si politicilor de vanzari si cu conditia unei implicari mai mari a editorului.  MIDASMEDIA este o companie in care credem si care ne-a convins ca o abordare diferita si energica e singura solutie de depasire a crizei in acest domeniu. De asemenea, perspectivele pe care ni le ofera MIDASMEDIA prin parteneriatele pe care le are cu jucatorii din piata de online ne ofera o serie de servicii suplimenare de care produsele noastre au nevoie."

Directorul de vanzari al MIDASMEDIA, Catalin Patachia, declara: "M-am ocupat direct de vanzarile Sapte Seri in 2004-2005 si stiu ca este un produs care a confirmat intotdeauna! Fiind vorba de un lider de piata, viata noastra este intotdeauna mai grea decat cea a concurentei, pentru ca pozitia noastra este atacata permanent, dar cred cu tarie ca noutatile pe care le va aduce Sapte Seri si celelalte produse ale grupului ne vor ajuta sa pastram si sa intarim aceasta pozitie"

Despre Sapte Seri
Sapte Seri este recunoscuta ca liderul de piata al revistelor de petrecere a timpului liber, cu editii dedicate oraselor: Bucuresti, Alba, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Hunedoara, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Sibiu, Targu Mures si Timisoara.
Alaturi de site-ul www.sapteseri.ro, in grupul de firme condus de Andras Kovacs se regaseste cunoscuta agentie Eventim (www.eventim.ro), magazinul online www.digibox.ro, urmand ca grupul sa lanseze in curand un nou site dedicat tinerilor.  

Despre MIDASMEDIA
MIDASMEDIA, aparuta la inceputul lui 2010 in peisajul publicitatii din Romania, gestioneaza in prezent spatiul publicitar al cotidianului gratuit Ring si pe cel al revistelor de specialitate editate de Artecno Bucuresti.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  529 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by