newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: S-a lansat EconomicTimes.ro, prima publicatie exclusiv online dedicata investitorilor de pe piata de capital


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactie | Luni, 12 aprilie 2010, 15:09 webReleases | Media

Echipa de jurnalisti pe piata de capital de la fostul cotidian economic Business Standard lanseaza azi EconomicTimes.ro, prima publicatie exclusiv online dedicata persoanelor interesate de investitii pe piata de capital. EconomicTimes.ro se adreseaza celor care deja au investitii in actiuni, obligatiuni, fonduri mutuale sau produse derivate, dar isi propune totodata si un scop foarte ambitios: sa creasca numarul persoanelor interesate sa-si asigure educatia financiara pentru a nu fi prinse pe picior gresit de urmatoarea criza.

Publicatia este coordonata de unii dintre cei mai cunoscuti si respectati jurnalisti de business din Romania. Echipa editoriala este cea care asigura si finantarea in intregime a proiectului.

Catalin Ciocan, redactorul-sef al publicatiei, are o experienta de peste sase ani in presa financiara, perioada in care a lucrat la doua dintre cele mai importante ziare de business din Romania, respectiv Ziarul Financiar si Business Standard. La cel din urma a coordonat departamentele de banci, burse si asigurari din pozitia de redactor-sef adjunct.

Ramona Asiminei, redactorul-sef adjunct, are la randul ei o experienta de peste patru ani in presa financiara. Ramona si-a inceput cariera la Curierul National, iar ulterior a facut parte din echipa care a lansat cotidianul Business Standard, unde a fost editorul departamentului piata de capital.

“In opinia noastra, cel mai important lucru pe care l-a aratat criza inceputa in urma cu un si jumatate este ca nu trebuie sa depinzi de salariul lunar si, daca ai posibilitatea, sa cauti investitii profitabile pentru banii tai. Pe Bursa si in fonduri de investitii au ales sa-si plaseze o parte din economii peste 300.000 de romani, incluzand aici atat persoanele fizice, cat si pe cele juridice. Iar numarul acestora va creste in continuare pentru ca si sub acest aspect suntem la distanta mare fata de celelalte piete europene. Pentru toti acestia, noi ne propunem sa devenim principala sursa de informare”, a declarat Catalin Ciocan, redactorul-sef al EconomicTimes.ro  

EconomicTimes.ro va prezenta materiale educative, comentarii si recomandari de la principalii brokeri , analisti, administratori de fonduri pentru a putea lua cea mai buna decizie de investitie. Si incepe chiar de azi, asa ca va invitam sa cititi EconomicTimes.ro


Pentru orice informatii suplimentare, persoana de contact: Catalin Ciocan, Redactor-sef EconomicTimes.ro, Tel: 0745.22.01.80, E-mail: catalin.ciocan@economictimes.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  511 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by