newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Discovery Networks va coordona vanzarile de publicitate pentru TCM Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 30 martie 2010, 19:55 webReleases | Media

Bucuresti, 30 martie 2010. Turner Broadcasting a desemnat compania Discovery Networks Europa Centrala sa coordoneze vanzarile de publicitate pentru postul TCM Romania, incepand cu 1 aprilie 2010.

“Inca de la lansarea feed-ului TCM de 24h la inceputul lui 2008, datele privind distributia si numarul telespectatorilor au demonstrat faptul ca terenul este pregatit pentru ca Turner sa vanda publicitate si pe acest post in Romania”, spune Gordana Duspara-Moriarty, VP & General Manager al Turner Broadcasting System Europe pentru Europa Centrala si de Est si Benelux. “Discovery vinde publicitate in Polonia pentru Cartoon Network si Boomerang si suntem multumiti sa lucram impreuna si in Romania.”

“Ne bucura extinderea cooperarii cu Turner Broadcasting pe piata vanzarilor de publicitate din Europa Centrala. Avand o echipa de vanzari puternica, suntem pregatiti sa ne extindem si sa ne consolidam portofoliul din Romania, continuand sa oferim servicii si solutii premium clientilor nostri” – spune Dorota Żurkowska-Bytner, VP Ad Sales, Discovery Networks Central Europe.

TCM Romania in cifre:
-    Postul TCM va difuza in 2010 peste 150 de filme noi, printre care se numara Podurile din Madison County, Trei regi, Avocatul diavolului, Ai primit e-mail, Arma mortala, Goodfellas sau Culoarea purpurie.
-    Canalul are peste 4.3 milioane de abonati.
-    TCM a fost cotat drept al doilea canal de filme in luna februarie.*

De la Brando la Hepburn, de la Newman la De Niro, de la Eastwood la Nicholson, TCM (Turner Classic Movies) este canalul care sarbatoreste filmele si actorii pe care ii indragesti. Alaturi de nemuritoarele filme de cinemateca, TCM contine documentare originale si interviuri in exclusivitate cu unele din cele mai  cunoscute personalitati din lumea cinematografica. Cu o filmoteca impresionanta, continand filme din perioada 1930- 2000, TCM selecteaza cu atentie filme pentru toate genurile si varstele si le prezinta intr-o inovativa  colectie  pe tematici si sezoane. Primeste putina magie de la Hollywood in casa ta cu TCM, canalul de filme pe care le-ai mai vazut, pe care ai fi vrut sa le vezi, pe care ar trebui sa le vezi sau pe care ai vrea sa le vezi iar si iar.

TCM este disponibil prin cablu, satelit si DTT in Europa, Africa si Oriendul Mijlociu, in zece versiuni regionale si 12 limbi: engleza, daneza, olandeza, franceza, germana, greaca, ebraica, polona, romana, norvegiana, spaniola si suedeza.

*Sursa: AGB Romania, varsta 16+, 2200-0659, C/S Homes
Canale de film: TCM, Pro Cinema, AXN, MGM, Movies 24

Despre Discovery Communications
Discovery Communications este compania numarul unu in lume in productia de programe documentare, ajungand in casele a peste 1,5 miliarde de abonati, din peste 180 de tari. Discovery ii indeamna pe oameni sa exploreze lumea in care traiesc si sa-si urmeze curiozitatea, atat prin intermediul celor peste 100 de retele globale, conduse de Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD, cat si prin intermediul produselor si serviciilor comerciale si educationale de top sau prin portofoliul diversificat de servicii media digitale, incluzand HowStuffWorks.com. In Europa, Orientul Mijlociu si Africa, exista 13 marci Discovery, disponibile unui numar de 219,5 milioane de abonati, din 115 tari, oferind programe adaptate in 27 de limbi.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  368 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by