newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: A treia editie a Premiilor de Excelenta IAA va avea loc pe 25 martie


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactie | Vineri, 5 martie 2010, 16:38 webReleases | Media

Unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei de marketing si comunicare este, de trei ani incoace, decernarea Premiilor de Excelenta IAA Romania. Traditia de a recunoaste public si de a aduce multumiri acelor personalitati care, prin efortul si implicarea personala, au contribuit in mod semnificativ la dezvoltarea industriei de marketing si comunicare din Romania, continua si in acest an, la Sala Tinerimea Romana, in ziua de 25 martie, cu incepere de la ora 20:00.  
 
IAA Romania anunta acum, in mod oficial, deschiderea perioadei in care membrii IAA ne pot trimite nominalizari. Deadline-ul este 20 martie. In baza nominalizarilor primite de la membrii IAA, Comitetul Director analizeaza si decide oportunitatea acordarii unui Premiu de Excelenta IAA pentru fiecare nominalizare in parte. Numarul de Premii de Excelenta IAA nu este limitat. 
 
Oricine poate fi nominalizat la un astfel de Premiu de Excelenta, indiferent de vechime, pozitie sau companie daca prin actiunile, atitudinea sau initiativele sale a creat un standard sau reprezinta un exemplu relevant profesional si etic pentru intreaga industrie de marcomm. 
 
Conditia unica de acordare a unui premiu este Excelenta dovedita prin fapta, atitudinea sau activitatea persoanei nominalizate. Pentru a fi relevanta, nominalizarea trebuie sa descrie:
- contextul in care s-a manifestat initiativa sau persoana
- de ce anume fapta respectiva se poate considera ca fiind la nivel de excelenta
- impactul (efectul) pe care l-a avut in industrie. 
 
Pentru informatii suplimentare despre acest eveniment, interviuri de presa cu laureatii celor doua editii a Premiilor de Excelenta IAA de pana acum sau cu membrii Board-ului IAA, precum si acreditari de presa, ne puteti contacta la adresa de email office@iaa.ro. 

 Citeste mai multe despre     |   | 
  302 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by