newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Boomerang va fi lansat in reteaua Digi TV a RCS & RDS in Europa Centrala si de Est


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 19 ianuarie 2010, 16:44 webReleases | Media

Logo Boomerang | Foto: Turner
Turner Broadcasting anunta lansarea canalului Boomerang in reteaua de televiziune prin cablu si prin satelit Digi TV a companiei RCS & RDS din Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia si Muntenegru.

Acest pas va duce la o crestere de 3.5 milioane de abonati in tarile central si est-europene, astfel incat numarul total al acestora in regiune va ajunge la 9.5 milioane.

Gergana David, Senior Distribution Director pentru CEE si Benelux s-a declarat incantata de aceasta lansare, considerand ca ”noul acord reprezinta continuarea excelentei relatii de afaceri avuta cu RCS & RDS pe parcursul a peste 10 ani.” Totodata, afirma David, noul acord demonstreaza ca exista o cerere puternica pentru entertainmentul de calitate pe care Turner isi propune sa il distribuie.”

"Indelungata colaborare pe care o avem cu Turner Broadcasting ne-a sustinut, de-a lungul timpului, in incercarea de a integra in oferta noastra completa de canale de televiziune, programe cat mai captivante de film, de desen animat si de stiri. Ne bucuram ca putem oferi acum micilor telespectatori din centrul si din estul Europei, inca unul dintre programele de calitate ale partenerului nostru”, spune Emil Grecu, CTO RCS & RDS.
    
Boomerang
Boomerang ofera unele dintre cele mai iubite desene animate pentru intreaga familie, precum nemuritoarele Scooby-Doo, Tom si Jerry, Looney Tunes si Familia Flinstone. Daca parintii vor deveni nostalgici si vor ofta zambind dupa zilele copilariei, o noua generatie se va delecta la Boomerang cu nebunaticele aventuri ale unor personaje precum Top Cat, Hong Kong Phooey, Wacky Races & Bugs Bunny.

RCS & RDS
RCS & RDS este unul din cei mai importanti operatori din Europa de Est, furnizand servicii de telecomunicatii in Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia, atat pentru zona rezidentiala cat si pentru cea de business.

Companie moderna, cu o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii, RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera aceste zone din Europa cu servicii de televiziune prin cablu si prin satelit, internet, telefonie fixa si telefonie mobila. RCS & RDS ofera servicii 4play in Romania, 3play in Ungaria si Slovacia, servicii de telefonie mobila in Spania si de televiziune prin satelit in toate pietele acoperite.

Operatorul de telecomunicatii este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de de televiziune prin cablu, televiziune prin satelit si internet si este cel mai mare furnizor alternativ de telefonie fixa. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  1005 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by