newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Tony Gray, Group Marketing Director pentru Lowe & Initiative


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 14 decembrie 2009, 11:04 webReleases | Media

Tony Gray | Foto: Lowe PR
Tony Gray va integra strategic platformele de marketing, new business si comunicare ale companiilor din grupul format din: Lowe & Partners, Initiative, Lowe PR, Brand Connection, Medic One si Scholz & Friends.

In 16 ani de existenta, grupul nostru s-a dezvoltat constant iar astazi numaram nu mai putin de 6 companii. Aceasta extindere a business-ului presupune deopotriva diversitate, insa si un puternic element de unitate cultivat prin obiective, valori si nu in ultimul rand prin apartenenta la reteaua Interpublic. Este important ca aceste atuuri sa fie sincronizate in interesul partenerilor nostri de afaceri. Acest rol interdisciplinar ii revine lui Tony Gray, care va fi sustinut de directorii tuturor companiilor din grup.” spune Veronica Savanciuc – Presedinte & CEO, Lowe & Partners.

Cu o experienta vasta in marketing si comunicare, Gray are la activ proiecte de anvergura derulate in tari precum Marea Britanie sau Olanda.

In intervalul 1995 – 2000, Tony Gray a lansat in Romania primele reviste glossy pentru femei: Avantaje, Elle si Viva, branduri achizitionate ulterior de trustul elvetian Edipresse.

Lowe & Partners, Initiative, Lowe PR, Brand Connection, Medic One si Scholz & Friends formeaza unul dintre cele mai puternice grupuri de comunicare din Romania.

Grupul a fost infiintat in anul 1993. In cei 16 ani de existenta, grupul si-a extins aria de expertiza dezvoltand companii specializate de creatie, media, relatii publice, comunicare medicala si, nu in ultimul rand, digital advertising.

Incepand din anul 1995 Interpublic Group of Co’s [NSE:IPG] detine actiuni in companiile grupului.
 
Printre clientii agentiilor din grup amintim: Austrian Airlines, Bayer,  BMW, Boehringer-Ingelheim, Burger King, Crucea Rosie Romana, Electrolux, Eli Lilly, Johnson & Johnson, MOL Romania, Orange, Parlamentul European, Royal Bank of Scotland sau Unilever.

Contact:

Manuela Zidaru
Senior Corporate Executive
Tel: 021-301 00 00; Fax: 021-301 00 99
E-mail: manuela.zidaru[at]loweworldwide.com

 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  348 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings