newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Un nou director de vanzari in grupul Medien Holding


PDF Print
A | a
E-mail
de Anca Morar | Miercuri, 11 noiembrie 2009, 16:04 webReleases | Media

Cezar Burlan este noul director de vanzari publicitate al celui mai tanar grup media din Romania - Medien Holding.

Cu o experienta de peste 13 ani in vanzari, Cezar Burlan este recunoscut ca unul dintre cei mai profesionisti oameni de vanzari pe piata de publicitate din Romania.

In cei 11 ani de vanzari de publicitate, Cezar Burlan a lucrat pentru Publimedia, Prosport S.A. si Sanoma Hearst Romania. In 2005 a devenit directorul de vanzari publicitate al Sanoma Hearst Romania, companie cu unul dintre cele mai diversificate portofolii de reviste de pe piata media din Romania.

Medien Holding este un joint venture intre The Nova Group si Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ). Grupul Medien Holding este actionar principal in societatea "R", care editeaza cotidianul Romania libera, tipografia United Print, Hiparion Magazines (Caminul, Casa mea, Domus, Domus Util, Planul casei mele, Revista de Unelte si Echipamente), GPR si Corporate Media Publishing ce editeaza revistele Insight Tarom si Sky Lady.

Medien Holding a avut in anul 2008 o cifra de afaceri de 33,9 milioane euro, un profit de 1,5 milioane euro si un numar de 444 angajati.

Contact:

Anca Morar
Medien Holding
Str. Nerva Traian, Nr. 3, Bloc M101, Etaj 8, Sector 3
Telefon: 021.202.82.27
anca.morar[at]romanialibera.ro
www.medienholding.ro

 Citeste mai multe despre     | 
  303 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by