newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Medien Holding are un nou administrator


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactie | Vineri, 6 noiembrie 2009, 14:49 webReleases | Media

Bucuresti, 6 noiembrie 2009. Rus Adrian, directorul general al Editurii Hiparion Magazines, liderul pietei de home&deco din Romania, este noul administrator Medien Holding. Hiparion Magazines este editorul revistelor lunare Caminul, Casa mea, Domus, Planul casei mele, Util, Unelte si Echipamente, administreaza site-ul www.casamea.ro si produce emisiunile TV saptamanale Caminul de 5 stele si Casamea.ro.       

Rus Adrian si-a inceput cariera in distributia de presa periodica in anul 1995 ca director de distributie in cadrul Hiparion Distribution. Echipa formata si condusa de el a transformat Hiparion Distribution in liderul de piata al distributiei de presa din Romania. A contribuit, de pe pozitia de director executiv si actionar, la procesul de vinzare al companiei in anii 2004 si 2005 catre Rautakirja WSOY, o companie finlandeza.

Dupa vanzarea companiei de distributie, Rus Adrian a trecut la conducerea Editurii Hiparion, consolidand si crescand cota de piata a publicatiilor acestora in sectorul home&deco.

In cursul anului 2008 a condus, de pe pozitia de director general si actionar, procesul de vanzare al editurii catre Medien Holding.

Grupul Medien Holding este o companie joint venture in domeniul media intre The Nova Group si Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ). Compania este actionar principal in societatea "R", care editeaza cotidianul Romania libera, tipografia United Print, Hiparion Magazines si GPR, editura de corporate media publishing ce editeaza revistele Insight Tarom si Sky Lady.

Medien Holding a avut in anul 2008 o cifra de afaceri de 33,9 milioane euro, un profit de 1,5 milioane euro si un numar de 444 angajati.

Persoana de contact: Bogdan Mireanu, Marketing Manager Hiparion Magazines, Casa Mea, Planul Casei Mele, Caminul, Domus, Util, Revista de unelte si echipamente; bogdan.mireanu@hiparion.com

 Citeste mai multe despre     |   | 
  530 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by