newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Regia de media Cable Direct are un nou client in portofoliu: IKO Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 4 noiembrie 2009, 14:57 webReleases | Media

Cable Direct si IKO Romania au semnat contractul prin care regia de media se va ocupa de vanzarea si gestionarea spațiul publicitar al postului: SportKlub.

SportKlub este o alternativa competitiva pe piata canalelor sport din Romania. El este disponibil in Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Serbia, Croatia, Slovenia, Bosnia, Muntenegru iar in Romania a fost lansat in 2006 gasindu-si deja un loc in preferintele iubitorilor de sport. SportKlub targeteaza  barbatii cu varsta peste 18 ani care au venituri medii si peste mediu, nivel educational mediu si superior si sunt persoane active, dinamice, consumatoare de sport si evenimente sportive.

Despre colaborarea dintre cele doua companii Bogdan Lazarescu Co-managing Director Cable Direct a declarat: „Suntem increzatori ca impreuna cu IKO Romania vom putea sa construim pe termen lung o relatie stabila si profitabila de ambele parti”.

Laszlo Daroczi reprezentant oficial al IKO Romania a declarat: "Ne bucura acest parteneriat, de la care avem multe asteptari. Suntem siguri ca experienta agentiei Cable Direct isi va spune cuvantul, in sensul cresterii volumului de publicitate pe statiile noastre".

In Romania, canalul Sport Klub este distribuit cu ajutorul operatorului UPC analogic  si digital, toate platformele digitale din Romania (Digi TV, Focus Sat, Dolce, Boom Tv) precum si alti operatori de cablu, SportKlub fiind receptionat de 4.2 milioane de case.

IKO Romania a fost infiintata in 2003 si este membru al IKO Media Group, jucator important pe piata media centrala si est-europeana. Portofoliul sau cuprinde canale tematice axate pe sport, filme si documentare, distribuite prin cablu, satelit si IPTV. Canalele difuzate de IKO Group in Romania si Ungaria sunt: SportKlub (canal de sport), DoQ (documentare), Fishing&Hunting (Pescuit si vanatoare), Film+ (filme, limba maghiara), Cool TV (canal pentru tineret, limba maghiara).

SportKlub transmite cele mai tari si spectaculoase campionate de fotbal si cupe - direct si exclusiv (Cupa Regelui - Spania; Anglia - FA CUP; Cupa Italiei etc); canalele celor mai bune cluburi - exclusiv (Barca TV, Manchaster United TV, Chelsea TV etc); Baschet:  Euroleague Basketball - direct si exclusiv, NCAA Baschetball - exclusiv; Hochei - direct si exclusive: Campionatul de Hochei si Cupa Romaniei la Hochei.  Canalul mai transmite Fotbal American, MotorSport, Box, Cage Rage, Magazine: Trans World Sport, FIFA Futbol Mundial, Goalissimo, IAAF Athletix, Studio Live SportKlub.

Despre Cable Direct:
Cable Direct, a fost infiintata in 1999 ca o companie dedicata vanzarii de spatiu publicitar pentru televiziunile tematice. Cable Direct desfasoara si activitati de marketing, productie de programe finantate de clienti, organizare de evenimente si campanii promotionale pentru mediile reprezentate, care ajuta la implementarea strategiei de marketing a acestora, a politicii de vanzari si a pozitionarii lor pe piata media. Printre clientii pe care compania ii are in portofoliu se numara: posturile de televiziune: AXN, AXN CRIME, AXN SCI FI, ANIMAX, HBO, Cartoon Network, TCM; si un portofoliu de site-uri.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  399 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings